with NO particular reason at all . . .

10 December 2009

selalunya aku tak punya peluang untuk mengadap internet..

maklumlaa, aku cume ada CPU, still xde monitor... hahaha<--gelak buat2~

malam ni dah ade peluang mengadap pc..

tumpang pc owang . . .

so peluang ngadap skrin lelama memang x aku lepaskan...

tapi. . .

lepas setengah jam ngadap pon xtau nak wtpe...

adehh~

nak tulis ape pon taktau kt blog nih..

hmmm...

blurr japp~

______________________________

ok, siang tadi, RABU...

keluar berempat pergi jalan2 dan tampal poster di luar UIA. . .
poster konsert nasyid Nazrey Johani Tour de Tahfiz @ IIUM
mmm... nak makan tengahari kat dalam aircond sebab cuaca panas terik. . .
tapi kami berempat semua tersangatlahh sengkek skang nih...
hahaha, so makan di tempat biasa2 yg tiada pendingin hawa...hukhuk

petang pula, duduk2 di booth untuk jual tiket konsert nasyid Nazrey Johani Tour de Tahfiz @ IIUM... lama gak, shift aku dari 3 -6pm.

err...

aku rasa orang yang lalu lalang kat masjid, female area tu sume pon tengok aku dan adib 2 3 kali then pandang semula poster yg tampal2 kat meja tu..pastu pandang kitowang semula...pastu sebab xnk nampak cam berminat ngan booth kitowang, dowang saje2 jalan ulang alik depan booth.. lalalaaaaAaa~

[aku dan adib pakai baju tshirt lengan pendek round neck hitam...pakai sua jeans... aku siap pakai cap, gantung DSLR D3000 piei kat leher...] <--buleh caye ke mamat2 ni?? tul ke dowang jual tiket konsert nasyid Nazrey Johani Tour de Tahfiz @ IIUM nihh??
*aku buleh bace minda...especially gadis...owhh.hahaha*

"xbuleh jadik cani... kene gosok baju melayu nih, sok nak pakai baju yg lebih 'islamic' mase kt booth" getus hati kecilku, sambil sedaya upaya mengingati kembali tempat aku simpan kopiah aku~

macam tu ke??


oh ya, kalau berminat, buleh tengok transformasi aku dengan baju 'islamic' di perkarangan masjid UIA, female area . . . booth menjual tiket konsert nasyid Nazrey Johani Tour de Tahfiz @ IIUM dibuka dari jam 9am hingga 6pm setiap hari bermula semalam/Rabu sehingga 16hb Disember 09... jemputlaa datang ye~

harga tiket untuk students RM5

harga tiket untuk abah atau mak student . . . RM7

harga sebuah keikhlasan menderma kepada tabung yang kami letak kat booth tu, balasan syurga rasanya

hargai diri anda dan rakan2 yang berada di sekeliling anda.. belanjalah mereka tengok konsert nasyid Nazrey Johani Tour de Tahfiz @ IIUM

'kawan' bukan senang dicari..
'kawan' patutnye bukan yg datang dan pergi sesuka hati~ ehh ape aku tetibe serius lak nih?? err~ ok tata

______________________________

boleh layari blog Nazrey Johani di sini :
http://nazreytahfizsyahadah.blogspot.com/

2 comments:

  1. sori lh phy...
    akk xdpt dtg..sbb esoknye ad presentation pg2...
    tkt xsempat plak...
    sori ek mok...

    ReplyDelete