NI SAPE NAK AMEKKAN GAMBAR NIH?

30 September 2010



photoshoot jomm~

menu kaedraya 2010 ~

28 September 2010

taugeh.

orang tua2 panggil 'BELAAN'

27 September 2010

senior kaza. akuarium letak kat ujung tepi kiri tu... ohh ye, kat bawah tu memang ade orang tido~


zoom in sket binatang ternakan beliau


senior haq.


ikan beliau kaler biru. cam malu2 sket. pompuan kot~


otai akuarium... senior omar~



meriah

_______________________________

so kite nak bela ape lak nih??

kalau camni punye lambat, MAU LIMA NAM TIANG GAK NIH!

26 September 2010

jangan lupa lirik :

moga bodoh berpanjangan~

aAa? xtau ke? g tanye piei g~

__________________________________

MALAM JUMAAT
cerita2 yang gua dengar dari mulut orang berpengalaman buatkan gua sedikit gentar. namun gua kuatkan semangat, gua yakin gua boleh. gua tau gua mampu. member gua lagi semangat, laju je tekan2 button enset nak set alarm subuh awal. member second gua tekan2 enset send message kat awek mintak kejut la tu. gua saspek dari riak muke mamat ni, kat ujung sms tu ade luv2 atau yg sewaktu dengannye.

xpe, gua cool.

PAGI SABTU
pagi tu gua paling lambat turun padang. member2 kemaen semangat berada di tempat kejadian siap ngan taik mate, muke sememeh, rambut edit2 pakai air je, serba serbi lengkap xde yg kurang sket pon. pukul 7 beb, wat do yu ekspek?

gua? err gua ade borang yg gua baru nak print . . . eh jap, gua xjawab soalan online lagi, cemane nak print?oke gua luangkan mase 5minit jawab jap.. klik2 gune mouse je pon ~

jam 7suku, gua baru menapak ke tempat kejadian. macam ni punye lambat mau gua jauh tertinggal dari member2 gua nih. haishh~



"crowd gile babeng, semua berebut2 beratur panjang dah start dari kul 7 kot" gua recall balik ape yg gua dengar malam tadi sebelum tido dari mulut orang berpengalaman~


.


.


.


.


.


.




kruukk kruuukkk . . .


haa yg ujung sane tu abang xdikenali. de 1st~


err bole sape2 tolong kire bape tiang dah de punye beratur tu?

xpe, gua cool.

__________________________________

jubah gua xsampai bilik lagi ni tapi dah sampai Cemerlang Height ngan parking JJ Setiawangsa. kemaenn~ (-__-")>

ME THINK ~

24 September 2010

klcc


jalan-jalan


879


meeting


tido kepenatan, aku drive~


tangkap muat
on the spot
last minit

. . . ye , itu aku

KOMUNIKASI DUA HALA YANG BERKESAN

situasi : berbalas mesej pada hari raya kedua

piei : ko bile balik uia?
fairuz : smlm. kau bile nak balik ni?
piei : 2 hari lpas


*dua2 sambung melantak kueh raye kat rumah maseng2~*

_______________________________

situasi : lunch di cafe

fairuz : apesal kau xmakan sayur?
hanis : aku eco-friendly~


*dua2 sambung makan*

_______________________________

situasi : selepas sahur hari last, kat kampung.

nenek : 'makwe' tu ape?
fairuz : . . .


*cucunye pergi membasuh pinggan*

_______________________________

ACCESS DENIED


blog dah semakin berkulat . . . wekk~
(-__-")>

_____________________________________

IKLAN~
pada sesape yg ade hard disk yg dah crashed/caharam pastu terase cam nak dapatkan isi harddisk tu, bolelaa bagi aku try dapatkan. (harga bole nego laa) ahahaha


salah satu contoh perangai caharam~





ececeehh~ x x.. sebenanye aku baru je berjaya betulkan harddisk 500gig aku yg penuh ngan gambar2, dokumen2, hasil kerja semenjak matrik dulu~ wiiwii. sebelum ni aku dah pasrah dah nak bawak gi kedai. aku penah dengar nak dapatkan semula isi2 hard disk yg dah caharam tu harga de mahal gile! ade orang kate lagi berbaloi beli hard disk baru je . . . tapi tu laa, sebab isi tu penting so orang akan sanggup bayar je beratus2 kan . . . haa alhamdulillah la harddisk aku tu dah dapat dipulihkan, dan isi2nye pon xhilang~ ngeee (^-^)> hepi gile
p/s : aAaa.. pendrive pon bulehh~

p/s : aku bukan computer geek k

_____________________________________

oo.. gi jejalan xajak ea . . .
xpe2,

AKU GI TENGOK WAYANG ! muahahaha.

agak stress bile kene buat keje yg ade banyak kene bace2 nih.
re*menguap*pot~ (-__-)

so kua gi tengok wayang laa..
ish, cam xpuas je tengok 1 cter je.. emm layan 2 muvi sekaliguslahh~ lalalaaAa
(kua masuk bilik wayang laen2 . . . hihihi..ehh ni rahsia ni~)

m.night shyamalan's
syaitonnn


jalan dinding


aa ni kau translate la sendiri~


magik ka?

ulangkaji setibanya di rumah~

16 September 2010






(-__-")>
lame dah xmelukis... reti lagi ke nih?? alang2 sepupu aku mintak lukiskan sumthing.. eloklah jika aku jadikan itu sebagai ulangkaji aku..


oh ye, ni sepupu aku, comel orangnye ^^~



PROJECT://yes is more version 2.0

06 September 2010

kad raya online & lirik lagu 'Jauh' mirwana


hmm.. ramai lagi kawan mintak kad raye.. (-__-")>
maaf ye, kat umah saye tade ntenet. . . umah kampung jauh di pedalaman nak sampai kena seberang sungai naek sampan~

ohh ye! jemput la datang umah!

___________________________________

trivia 1 : budak kolot yang tidak maen mercun. belum pernah keluarkan duit untuk beli mercun walau sesen = saya *tangan buat gaya pis~*


piss~ v[-__-]v


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MINTAK MAAP SEBAB SELAMA NI MEMANG SAYE SELALU BUAT SALAH
JUMPE LAGI ~

selamat hari raye semua~

05 September 2010

.

.

.

.

dah tibe mase untuk balik ke kampung~
selamat hari raya dan selamat tinggal~