HEBABB!!

29 December 2010

bole tahan hebat gak Mesia nih!
eishhh


makin sayang aku kat Mesia kalo cani !
hahahah

.

.

.

krukk krukk kruk *sambung buat site model di studio*

ROMBONGAN SEKOLAH (part two)

28 December 2010




kaki penulis



cikgu sedang memberi tazkirah pagi,



anak murid sedang menumpukan sepenuh perhatian~



fokus semester ini ialah high-rise,



tercari2 facade yang bersesuaian dengan iklim dan cuaca di Malaysia



& etc

.

.

.


pukul 6 petang naek skybridge petronas..



peminat2 tidak melepaskan peluang bergambar bersama penulis.



huh?? peminat??
<-- reaksi korang sume yang aku memang dah boleh agak la~



__________________________________

Imbas kembali pukul 5:50 petang di lobby KLCC :


peluh di dahi member menyedarkan aku akan situasi semasa. beliau kelihatan kurang berkeyakinan kurang pengalaman. fikiranku lantas menjengah memori lama ketika di TGV KLCC.. tidak jauh dari tempat aku berdiri pada masa ini...

terngiang2 di mindaku,

"BANG, NAK BELI TIKET TRANSFORMERS TAK, BANG??"
<--klik sini untuk bersama - sama penulis menjengah memori lama tersebut


cukup bagiku pengalaman seperti itu untuk mematangkan fikiran dan tindak tandukku.

aku memerhati tepat pada target,
aku sambar ketiga-tiga tiket bernilai RM20 untuk menaiki tingkat 41 dan 86 menara berkembar petronas dari genggaman longlai member,
aku perkemas langkahan,

.

.

.

dan cukup sekadar kukatakan,
bahawa segalanya berjalan lancar





p/s : jangan membazir tiket, ingatlah orang laen~ ^^

BANGUN AWAL, MANDI, HENSEM2, SIAP BOLE TUNGGU AZAN SUBUH LAGI TU! PASTU BERGEGAS GI SHOPPING COMPLEX PUKUL 6PAGI.. KAU PERNAH BUAT PERANGAI CAMNI ?

27 December 2010

gotcha!



24 Disember, aku cepat g LRT naek tren 1st pukul 6pagi



ehh pegi mane nih?? mane nihh?

psst... klcc~*bisik2*



kedai xbukak lagi nih...
apesal beria sangat dtg sini pukul 630 nih?huhh~



tengok la tu.. lengang je.. sejuk ati

.

.

.


HAMBEKK!
turun eskalator, kat bawah dah macam pasar borong dah!




beratur2... *gambar ni view dari bawah sebab aku sampai2 je terus duduk besila*
baru start beratur mase nih, kaunter lum bukak pon lagi.

pukul 645 celah mane kaunter bukak~



gile belajar~
*mesej sape tu? ohoho*



bersantai duduk2 sambil minum kopi secawan 4hengget~
lalalaaa relaks sungguh




stress la tu~ tengok jam baru pukul 7.
kaunter bukak pukul 830am. . . kalau penjaga kaunter rajen



budak2 kecik sedang teruja



rancak berborak. golongan aktif di waktu pagi~



LAWATAN JEJANTAS UDARA MENARA KEMBAR PETRONAS
PETRONAS TWIN TOWERS SKYBRIDGE VISIT



haa ni tengah oder tiket untuk satu studio..
plus anak lecturer, plus member2 anak lecturer.. mak aihh~



teruja dapat tiket


pekerja satu : bitau orang belakang, tiket package 2 untuk hari ni dah habeh~
pekerja dua : aa jenuh la aku menjawab (-__-")>



aa ni orang belakang..
bengkek je pandang kitorang ngabehkan tiket~




kesimpulan, kalau start beratur pukul 645am, maka akan dapat naek skybridge pukul 6petang~

6petang . . . (-__-")>



emm..mane gamba naek skybridge ngan level 86 ??
err... mase tu nset aku dah habeh beteri dah~ huu.
jap la aku copy dari kemere dak2 nih~

ICE BREAKING SESSION . . . dengan studiomates? err.. cam dah lama lepak sesama je~

26 December 2010

kelas AAR4030 HISTORY AND CULTURE OF SOUTH EAST ASEAN ARCHITECTURE AND ITS BUILT ENVIRONMENT *gile panjang nama subjek elektif nihh~* bermula dengan 11 orang students termasuk aku.. namun atas sebab2 teknkal, hampir semua students 4th year join subjek nih pada kelas berikutnya.

best sangat ke kelas nih?

ntah la tu aku xtau la nanti lepas ni keje jadi susah ke hape ke tapi setakat ni oke lagi. assignment 1st, sketch perjalanan hidup semenjak kecil yang kite ingat...

muahahaha~



ajim ngan hazim bersemangat



ni mase kakjah tengah present lukisan de yang penuh
ngan 'luv luv luv'... dah lukis pastu malu2 nak present! ahahah




tenaga pengajar; mdm zu
(yg depan ni.. yg belakang tu sekali pandang pon macam seorang tenaga pengajar gak kan?hoho)



hanis tunjuk bakat dalam fingerboard/finger skates..
(maen sketbod mini pakai jari~hoho)



yasin ngan sketbod real?!



elmi sempat promote diri masih single~
de pon maen sketbod ke?! wahh



hazim yg kecik2 lagi dah g las vegas, grand canyon, etc~



adi orang muo partner ngan aku maen lukis2 nihh..


.


.


.


haa ni aku~
reti bace x? hahah

KISAH TIGA SAHABAT KARIB~

24 December 2010

*terdapat banyak penggunaan efek bunyi, sila perlahankan volume speaker anda.


Pada suatu hari yang normal, F, bukan nama sebenar, terlihat bungkusan hadiah di atas meja rakannya A, juga bukan nama sebenar.

.

.

.


jeng jeng jeng!!



Seketika kemudian
,


.


.


.


.

jeng jeng jeng!!



dan beberapa ketika kemudian,

.

.

.



JENG JENG JENG !!


(^-^)v


*
F(airuz), A(jim), dan P(iei) masih lagi bersahabat sehingga ke hari ini~

BUKU FEVERET SAYA

"PAI KAU SUKE BACA MANGGA EYH ?"

sedas ayat tak bertapis -tapis kua dari mulut rakan gua.

gua jadi xkeruan. ini boleh menimbulkan syakwasangka di kalangan masyarakat setempat nih. boleh wujud kekeliruan dan tanggapan negatif terhadap diri gua nih!

cepat - cepat gua jernihkan keadaan,

"Weh, sebut betul - betul laa.." (-__-")>

"MANGA"















&

et cetera.

YOU RUN ~

23 December 2010

lepas bayar yuran tu.. jangan lupe pastikan betul2 kau punye nombor matric ngan no kad pengenalan kau yang kakak bank tu taip kat slip bank statement.. alaa, kertas Finance Copy, Students Copy tu la..

kenape?

xde pape laa, cume . . .

aritu ade student, gadis, kat Finance Division cakap de dah bayar yuran dah tapi bile cek still xdikira bayar.. hoho. maybe tersilap masa kakak bank tu key in no kad pengenalan, kire cam de bayarkan untuk orang laen lak.. aa kan dah leceh~ simpan mende resit tu leklok

________________________________

BAJU KETAT GLOW IN THE DARK~

20 December 2010





___________________________________


design baju best2 kat Chop Shop <-- macam biase, boleh klik

HEPPI BESDAY.. HEPPI BESDAY TO ___________

18 December 2010

(sila isi tempat kosong dengan nama anak Naqib usrah aku)



nikmat makanan melimpah ruah



yang neves2 baju putih tu Naqib usrah aku..
*neves tengok geng2 anak usrah de amek makanan macam xnak bagi peluang pada orang laen~



sesi makan bersama geng kaed.. yg matang2 tu sume arkitek.



pinggan berikutnya, sesi makan2 bersama geng mukhayyam (camping budak2 usrah uia)

*Mukhayyam taun ni bakal berlangsung pada 31 Disember hingga 2 Januari 2011. mungkin dak2 kaed xdapat nak join. huuu~(T^T)



perkarangan rumah yang luas dan selesa~



proses memotong kek berjalan agak lancar walaupun kelihatan
si anak kecil seperti ingin melumatkan kek~



baca doa makan kek~




ramai tul orang datang. sume nak makan kek~

*cube teka mane selipar aku? hoho~