SERAM SEJUK KAT AREA TENGKUK

30 September 2012

kau tahu satu masa semua orang terpelajar jadi macam huru hara, berpuak puak dan saling mencemuh antara satu sama lain? habes semua yang baek2 diburukkan, yang memang dah buruk, diaibkan. mase2 tersebar segala fitnah tipu daya hasutan yang pelbagai. kau tahu mase bile?

mase orang terpelajar nak ber PRK.

___________________________________________

siapa2 pun kita, cakap kita bukan lagi sekadar cakap seorang individu. suara kita melambangkan satu kelompok. jadi jagalah adab. nila setitik rosak susu sebelanga~ amboi

___________________________________________

aritu gua jalan2 habeskan mase. gua saje nak lepas gian buang mase. gua memang suke buang mase. muahahaha. brutal x? brutal kan?

oke, gua jalan2 g MPH BOOKSTORE saje2 buang mase.. selalu nye gua amalkan konsep browsing.. tapi kalini gua amalkan konsep searching, sebab 3 minggu lepas gua dah ter usya sorang awek nih satu buku nih. so gua datang memang fokus cari satu buku ni... orang kate, kalau dah teringat2 tu.. baeklah dicari aje. . .hoho

lama gak gua pusing2.. xjumpe. hadoii... dah sold out ke? 3 minggu lepas letak kat rak paling depan, macam hot stuff untuk minggu tu laa..

TIBA- TIBA!

----------bersambung----------

gua nak g solat isya' jap.

dah besar nanti nak jadi ape?

tahun ni punye tema annual grand dinner/ AGD untuk rakan2 artis gua berbunyi, THE ROAD NOT TAKEN. Secara mudahnye, pakaian pada hari tu perlu laen daripada pakaian yang selalu dipakai, ketika di studio mahupun di pejabat masing2.. (selaen dari kerjaya arkitek) . . .

gua tak dapat pikir pape lagi untuk kostum gua buat mase nih..

____________________________________________

dalam diam, gua suke dengar lagu2 melankolik + bunyi hujan kat youtube..


What If The Storm Ends by Snow Patrol


+ Rainy mood

korang pon try la~

____________________________________________




e v a n g e l i o n

pelan kecemasan

26 September 2012

kawan kawan cakap aku dah kurus.. aku sanggah cepat2, aku tepis kenyataan tu.

Khamis lepas aku pakai baju kemeja, baju masuk dlm seluar, kena lah pakai tali pinggang kan..

"demit, kene tebuk lubang baru kat tali pinggang... pinggang aku dah kurus gile"

__________________________________________

dah nak dekat 3 bulan aku tak topup henset aku..

gile kronik.

SILAP BESAR

13 September 2012












'simbah kt api sejuk. silap kecik'

hahah