PENGEMBALA KAMBENG YANG BERJAYA

28 October 2011



Rasulullah pon kecik2 gembala kambeng..

kruk krukk

24 October 2011

ANAK KECIL MAEN API... TERBAKAR HATINYA YANG SEPI.. (kau tawu x lagu nih?.. mase zaman sekolah rendah dulu aku ade belajar nyanyi lagu ni..)

21 October 2011

majlis2 makan untuk orang tua tua~


kanak2 teruja tengok harge makanan...



senarai makanan . . . murah dan berpatutan sangat3 ^^



rakan2 artis yang turut hadir




pemalu dan pesalah



rakyat jelata . . .



dan orang kebanyakan~



(watak pipih)



(watak pipih teruja memegang kotak)



ohh! besday hazim, sofiyyah, adam dan fadilah rupe2 nye~



makan3!



anak kecil bermaen api



wiiwii... tengok aje k~

"BEKERJA KERAS EA~" ujar lelaki itu, melihatkan ketekunan dan kegigihan pada wajah yang sama itu. Wajah itu hanya mampu tersengih membalas...

20 October 2011

Haritu gua ade tunjuk gambar gua buat skulptura kat dataran merdeka waktu tengahari panas xagak2~
Link(klik sini untuk post haritu~)

ni gambar gua rakan2 gua mendismantle skulptura tersebut.. memalam buta plak . . .





sapiei dan fadeli bertungkus lumus.. gua berfoto2an~


'Chronicles of Chaos' kelihatan sangat2 chaos pada masa nih~


kereta artis yang telah banyak berjasa~ (tenkiu ahnap^^)



sapu bersih.. member sculture sebelah lom sampai.. nampak x tu botol2 masih tersusun tinggi2 kat sebelah sane tu~


penuh aihh~ xleh drift malam tu (-___-")>
xbest oke jika xleh drift~



sekian~

_____________________________

disebabkan gua cam tengah malas2 nak menaip panjang2, lu orang tengok jelah gambar2 yang gua upload... tengok lagi sebulan dua nanti mungkin gua ade minat untuk merapu panjang2 pulak...

NENEK AKU YANG SERIUS

18 October 2011

assalamualaikum,
aku xtawu laa bape orang yang bace post aku ni skang... memandangkan aku dah xbape nak rajen update pape kat sini.. (-____-")>

hari ni aku nak tunjuk sikap serius nenek aku. nenek aku sangat serius bile membuat kerja yang beliau suke.. berikut adalah gambar2 yang aku tangkap ketika aku berada di rumah nenek... yang aku sendiri dah duduk semenjak kecikkk sangat2 lagi..

ini merupakan gambar2 terbaru..
aku baruuu je balik kampung secara mengejut jumaat lepas..


jemput laa tengok2, sementara masih ade . . .


















nenek aku serius ketika berkebun dan menanam pokok bunga. *muke seyes*

got problem

14 October 2011

need solution

BANYAK BERJALAN KAKI (KERANA TIADA LESEN INGIN MEMANDU KERETA~)LUAS PEMANDANGAN

11 October 2011





orang banyak bertravel...

huu... nak jadi macam orang banyak bertravel jugakkkk~

sesi mari memperkasa bahasa dengan GOOGLE TRANSLATE !

07 October 2011

google translate 'ramlah ram' dari malay ke english . . .


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



AKTIVITI BERJEMUR DI DATARAN MERDEKA...

04 October 2011

sunburned weh buat installation kat Dataran Merdeka tetengahari bute... grrr~



sambung2 sculpture's structure kat tepi PAM CENTRE dulu...
Pastu bawak g Dataran Merdeka..tepi air pancut2 tu . . .


aAaa seyes panas gile mase nih... kat Dataran Merdeka




member2 TWINTECH



ahaa 03 - 18 Oktober 2011








'Chronicles of Chaos'