AKU & PHOTOSHOP (bagai aur dengan tebing yang paling dekat ngan aur tu..)

11 January 2012











jemput la LIKE page GLOBAL MOVEMENT OF MODERATES
(bole klik sini)

aku tukang buat poster je~ (-____-")>

AKU & MATEMATIK (dua perkara yang xberapa nak lepak sesama sangat . . )

10 January 2012

klik3 aku ngadap facebook . . .

______________________________________________

alamakkkkkkkkk!!!ade sape2 boleh tolong carikkan jawapan untuk soalan ni x..dah wat bnyak kali nih tp xdpt2...hukhukhuk

sqrt(cos(x))*cos(200 x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(9-x^2), -sqrt(9-x^2) from -4.5 to 4.5

tolong2....urgent nih...^^

______________________________________________

aku terbace status facebook seorang kawan lama aku.. perghh matematik! dah bape lama aku tinggalkan matematik yg tahap ni . . . (-____-")>

aku perasan banyak komen2 dari rakan2 dia yg macam berusaha nak membantu.. n ade gak yg memberi kata2 semangat..

aku?

kalo dah orang yang ngadap math hari2 pon bagi komen kat member aku nih suh jawab pakai software, memang xpayah laa ye fairuz nak g amek kokoleter ngan pen la bagai~

aku diam2 aje copy mende alah math tu... (kawan member aku komen kate bende tu 'equations'..."ohh equations" kate hati aku.. aku bace lagi komen tu kate 'ade 3 equations'.."ohhh ade 3 upenye"getus hati aku sekali lagi..mmg haram***** aku xtawu pape~)

aku copy mende alah math equations tu~

aku paste kt kotak google. . .

klik 'enter' . . .

pap! jawapan kua..

kesimpulannye, aku jadi orang pertama yang paham soalan tu.. hihihi..

______________________________________________

dalam perkara yang tidak berkaitan sangat,
aku terus teringat rancangan Runningman episod 75 - group Haha menang sebab guna matematik mudah.. xpayah nak 'punca kuasa' ngan 'kurungan2' sangat laa.. hahah

______________________________________________

oh ye, korang google laa sendirik jawapan dia.. aku dah ajar kat atas tu kan? hahah