umum mungkin kurang memahami k.a.m.i. ~

15 December 2009

"daripada bosan macam ni, baek bz ngan kje studio..."

"arghhh...bosaaaannn"

"ape nak buat ni?"

"tido...tido...tido...tataw nk wtpe. . . "

*petikan dari perbualan.. status ym.. post di blog.. shoutout friendster.. status facebook.. et cetera~
*

haihh...macam ni laa dak kaed bile tym relax, xde keja, tym cuti semester... mengarut . .
sudah seminggu masuk semester baru.. studio terakhir aku, harap2 laa. . .

so, buat apa ye lepas seminggu naek sem?


aktiviti masa lapang kanak2 3rd year di studio section 3 ~









ini ahli terbaru.. hellboy masih under construction~



ok, sudah ada alasan untuk tidur lewat~
terimakaseh pd abg senior 4th year yg banyak memberi tunjuk ajar

buleh dapatkan macam2 mainan free dengan design comel2 di sini :
http://www.cubeecraft.com/

4 comments:

  1. excited sunguh kamu2 semua buat bende ni..haha!

    ReplyDelete
  2. dem! comel giler! buat sndiri ke? (>_<)!!

    ReplyDelete
  3. comel siout korg.hahahahahah x ssangke aku senior aku comel2 perangai dia ;)

    ReplyDelete
  4. yeayy~ marilah kenali senior2 dgn lebih dekat.. jgn laa malu2 nk pinjam presenttion bod utk WD kowang..kalo bosan2 nk borak2, pon boleh lepak studio kt kami~

    ReplyDelete