beruanglah dengan itu~

13 October 2009

you might not be the most important person in their life..
just bear with it~

Mari Berjalan2 Pada Malam Hari Dan Lupakan Segala Masalah~

11 October 2009

7:16:58 PM

tidur dan lepak2 di studio sahaja sepanjang hari Sabtu...macam budak xde life~
petang tu dah start lapar . . . memang berharap ada makanan free. dan ye, ada makanan free di rumah Kache! yea~

perlu ke rumah kache pukul 830 malam . . . err... 830 bru nak gerak~

8:42:34 PM


makan... makan . . . duduk di ruang tamu dan sambung makan ~

10:00:36 PM

10:06:18 PM

burp~

10:06:58 PM

10:08:04 PM


tibe2 aje dah sampai putrajaya.. haha. nak sangat tengok Masjid Besi~

11:26:36 PM

11:53:26 PM

11:58:10 PM

12:15:40 AM

12:22:22 AM

12:39:34 AM


12:59:14 AM

1:00:48 AM

ini gambar dari jambatan lagi satu... masa pergi tadi jambatan laen~

1:12:00 AM

2:30:30 AM

balik uia... [kne marah laa plak kan ngan dak pompuan atas alasan kami, piei-encem-aku-kecik, tak tunggu mereka dan masuk uia dulu..mintak maap la (-_-"). ]

kerja banyak tapi ade rasa macam nak balik rumah tengok nenek pulak...(-_-')>

10 October 2009

orang kate hidup ni macam roda, kadang2 kat atas kadang2 kat bawah.. kekadang kau hepi kekadang kau down sket.. ade mase best ade mase tak best sangat. . .

"dah tu asal aku rase cam 'roda aku asek kat bawah' je nih??"

sabarlah...roda keta kebal kot~
[nanti2 kau dah kat atas, lame kot kat atas!! (^-^)/ chill la k~]

yeahhhh~ berusaha!!




erkk

07 October 2009

"Please consult your Physician when you're taking
architecture courses

because some side effects can occur, such as
mild dizziness, intense nausea, suicidal tendencies, depression, minor chest hair growth, random internal hemorrhaging and inability to sleep. As some projects may be hazardous to your health, please consult your Doctor to determine if this is right for you."

_____________________________

aikk...macam xpuas hati ngan lelaki je kak?? hahaha...mari tgk ni plak~
[kesian lelaki macam xde sape nak back up je... so aku pon tanak kalah, nak jugak buat entri cani~ haha]

sikap perempuan*

* Dia beli kasut baru hampir setiap bulan dia cakap sebab dia nak sentiasa up to date, tapi kalau kita beli kasut baru pasal kasut lama kita dah koyak dia cakap kita nak mengorat awek lain.


* Kalau dia puji Tom Cruise tu hendsome dia cakap sebab dia memang peminat setia, tapi kalau kita puji Siti Nurhaliza tu cantik dia cakap kita suka membanding-bandingkan dia dengan perempuan lain.

* Kalau dia tak telefon kita seminggu dia cakap itu tak bermakna dia tak rindu kita, tapi kalau kita tak telefon dia selang dua hari dia cakap kita dah curang.

* Kalau dia senyum kat lelaki lain dia cakap dia memang seorang yang murah dengan senyuman, tapi kalau kita senyum dekat perempuan lain dia cakap kita nak mengorat ler tu.

* Kalau dia lewat dia cakap sebab jalan jem, tapi kalau kita lewat dia cakap mesti kita nak beri alasan jalan jem.

* Dia selalu cakap dalam sesuatu hubungan mesti ada "give and take" tapi kalau sesekali kita suruh dia bayar lunch,dinner atau tiket wayang mesti dia cakap kita ni tak gentleman, last-last kita jugak yang kena bayar.

* Kalau dia diam memanjang, dia cakap dia tak ada mood dan tak tahu apa nak cakap, tapi kalau kita diam memanjang dia cakap mesti kita tengah teringatkan perempuan lain.


hee..kepada sesape aje, jangan marah2 ea aku buat entri cani... same je setiap orang ada perwatakan masing2..lelaki dan perempuan ni mmg berbeza. memang kekadang susah bg pihak yg lagi satu nak paham pihak laen, tapi kalau nak idup sesama tu kena laa start belajar untuk memahami kan??



NEON GENESIS EVANGELION
stage 075
page 04-05

[klik sini kalau ingin baca~]

kerjaraya . . . kerja tym raye~ aAAaaaaaAa.. banyaknye keje sampai aku terase cam nak pergi hantuk pale bg lupe sume, pastu g maen, g braye bla bla~

03 October 2009


bile kite semua nak macam ni semula?? maksud aku, dari segi mental... aAaaa~

macam nak menulis sesuatu..tapi terlampau penat. berat gile biji mata nih macam nak terkeluar... asek xtidur malam aje ape nak jadi tah?

design lak tetiba last minute aku tukar...memang tukar terus.adehh laa...aku rase xde masalah ngan plan baru ni tapi yg wt rase xbest tu sebab cm dah same je ngan orang laen punye design...cam xde kelainan. macam bukan aku. . . aAaaa~

ok.. mari collapse~

adehh...butterpaper dah abes nih.. ~

02 October 2009

heyy, butterpaper kaw dah habes ke?
ye..dah habes.. (-_-")


top 10 reason to date an architect

1. all night long, all night strong.
2. we are damn good with our hands.
3. if we can commit to chipboard, relationships should be easy.
4. you should see the things we erect.
5. use to doing things over and over again.
6. finishing early never happens.
7. we know the true meaning of interpretation

8. creative positioning.
9. work well in groups
10. entry and passage are always exciting.


just for fun
______________________________
*ini aku copy paste aje dari sini~ [buleh klik]