submissionnn!!!

23 August 2010

best betul kalau kawan lama datang jumpe dan masih ingat kite . . .

"gud luck paiiii!!!!~" suara hati aku menjerit... (-__-")> xde sape nak wish, kang xde semangat lak.. nasib baek ade suara hati sendiri~



nah gambar dari enset aku~



ni model yang aku
sentiase ngadap tu . . . v(-__-)v

pukul 9am present.. ni gambar kul 730 am, xde 'laut ombak besar' lagi dalam sitemodel nih.. [kalo kowang perasan, tasik tu still xde kaler lagi~ lom pikir nak gune material ape nak buat air]

ngehehehe.. tunggu jap lagi aku tunjuk~ hihi



p/s : aku tau aku xmenyumbang banyak dalam group ni... tapi xsangka lak kowang xletak nama aku dalam presentation boards kite . . . xpe, xpe [maen pasir sowang2]

8 comments:

  1. "gud luck paiiii!!!!~"
    haha boleh ka?never give up okeh?
    anyway aku link kau.muahaha abis glemer lah kau lepas ni.

    ReplyDelete
  2. ohh heyy tenkiu wehh! (^-^)/
    sebenanye kau kenal aku dari sape ye??

    *tidur lepas submission dalam keadaan hepi... ujan lak tu kat lua~ wii*

    ReplyDelete
  3. saye kn kawan lame.. saye kan datang jumpe.. tapi kenapa masa saye datang awak tido?

    ReplyDelete
  4. aku jumpa..kat youtube kot..

    *tido lepas submission memang heaven kan.fuhh mesti kau terlepas berbuka pose nih.haha*

    ReplyDelete
  5. saya juga g uia..tapi langsung xde org pun kat studio~ huhu..yg ade pun 5th yr.. ingat nak buat suprise..saya yg suprise T_T

    ReplyDelete
  6. ononimes fawie : wrong timing la. saye wt kje mlm2 siang tido. hohoho~ n bile saye dah siap mandi, kak dah xde (-__-")>

    yenyenpreng : mak aihh youtube ha! ahahaha. aku tgk kau kawan ngan muhammad amin kt fb, tu kawan usrah aku tu... 1st tym kenal de,de dtg uia lepak2 bg usrah~

    makcik mimimon : ahahah ini lagi pelik! bile2 tah datang.. elakkan dtg selepas submission. lepas sbmission kalo dtg cume dpt tgk 'hasil keje kami' je..'kami' tu dah hilang~

    ReplyDelete
  7. haha ak dtg pagi...ade ak dah sampai baru call ajim...ajim cakap naik je atas sure ade orgnye..skali naik xde org..ak nak tumpang burn cd kat pc adib time tu..ari isnin minggu lepas x silap ak...

    ReplyDelete
  8. oho.muhammad amin itu.beliau add aku dekat facebook..aku approve.tak kenal pun.bertemu muka apatah lagi.macam kau dan aku~~ miahaha

    ReplyDelete