mitos tentang lelaki dan perempuan

09 August 2010

ade orang cakap.. pompuan aje yang multi task... lelaki biasenye cume boleh buat satu kerja dalam satu2 masa. bajet cam fokus laa.. ntah laa.. xde laa nak cakap bendeni apply pada semua orang..

contoh laa..

situasi 1 :

sekumpulan lelaki gi kedai makan.
order makanan dan air.
cakap2 hal ehwal semasa, gelak2.. maen mesej . .

*pastu makanan sampai*

ngap... ngap... ngap... <--fokus gile ngadap makanan sendiri, kalau perlu alihkan perhatian pon, mungkin kepada brader-amek-order, untuk nasi tambah~

*habeh makan*

sambung borak mungkin, pastu bayar dan pergi jauh~
________________________________________

situasi 2 :

sekumpulan perempuan gi kedai makan.
order makanan dan air.
cakap2 hal ehwal semasa, gelak2.. maen mesej . .

*pastu makanan sampai*

ngap... borak2

ngap... borak2 lagi

ngap... borakkkk

*lame baru habeh makan*

sambung borak mungkin, pastu bayar dan pergi jauh~

multi-task nih contoh yg mudah laa.. hahah~

contoh laen tu macam mak2 kite punye keje yg belambak kat umah tuuu~
________________________________________

so hari ni aku try nak jadikan diri aku lebih efisien,
aku pon nak buleh buat banyak keje dalam satu mase jugak!
so, aku . . .

basuh baju gune washing machine
charge henset nokia 5130 xpressmusic
tidur lenaaaa sangat2 lepas kenyang makan kat umah madam hanita dari pagi sampai petang~

serentak beb
amacam?oke x?

No comments:

Post a Comment