aku tau, skang ni anak gadis mesti dah start nak tengok2 kaen, usya2 baju, google2 tudung.. hah klik sini try~

11 August 2010

dalam musim2 Ramadhan ni kompem2 laa ramai dah start usya2 nak pakai baju raye ape, kaler hape... kalo yang kapel2 tu, kemaen eksaitet laa nak baju kaler same sedongdong..

haa ni aku ade jumpe satu set pakaian yang agak menarek perhatian aku. . .

xsabar lahh nak pakai baju cani! aku rase kowang2 yang seangkatan ngan aku, baya2 umo muda remaja, xkesah laa lelaki ke pompuan ke, yang nak ngaku matang berbanding aku ke.. sume pon rasenye tertunggu2 baju nih . . .

KLIK SINI SEKARANG!

amacam? ada bran? jomm ramai2!

No comments:

Post a Comment