"I SEE DEAD PEOPLE"

18 August 2010

semalam member aku ternampak kelibat yang anonimus kat toilet pompuan sebelah studio aku kat level 4 ni kat area yang tidak perlu disebutkan dengan spesifik. takut mengganggu emosi dan perasaan sesetengah pihak lak nanti...

______________________________________

bulan2 puasa pon ade hantu ke?

ahaha.. aku rase ade lahh~
sebab yang kena ikat tu setan je.. yang spesis laen ade je. makhluk2 laen macam jin ke, ade je

daripada pengetahuan seciput aku, bacaan ayat yang ke-255 dalam Surah al-Baqarah tu mampu mengelakkan kite dari sebarang gangguan. jom bace jomm~

2 comments: