terlampau banyak iklan dalam laman web BERITA HARIAN ONLINE~

16 August 2010

ni nak bace hal ehwal semasa ke nak beli alat stamina dan penguat tenaga untuk lelaki sahaja??

2 comments:

  1. skang nih internet dah jadi 1 bidang advertistment yang menjadi-jadi bagai katak yg bising selepas hujan.sebab tula bnyak iklan.dorg gain so much money from advertistment tu.ko bukak Harakahdaily pun ada iklan ngarot2 kot.haha

    ReplyDelete
  2. mak lalu belakang : heishh! ali! tengok ape kat ntenet tuh!? *suare sedikit tinggi terkejut dengan sikap anak yg mmbuka laman berbaur lucah*

    ali : ape mak? tengah bace artikel kat forum agama nih mak~ *muke blurr nada xmenipu langsung*

    *kat tepi artikel masih penuh ngn iklan blue gambar gerak2* (-__-")>

    ReplyDelete