solat solat jugak, hal dunia jangan sampai terlupe lak~

11 August 2010

relaks2, jangan gelabah sangat. 'reverse psychology' je tuh~

ni nak btau nih, bagi sape2 students kaed yg rase hal duniawi memenuhi segenap pelusuk hatinye sampai xde mase nak solat tarawikh kat masjid sebab rase solat tarawikh tu lama dan memerlukan masa yang panjang [macam aku], ni ade berita gembira buat korang [dan aku]...

SOLAT TARAWIKH EKSPRESS STAIL KAEDIANS
bertempat di SURAU KAED
masa BETUL2 LEPAS SOLAT ISYA'

insyaAllah ade tetiap malam

imam pon bertauliah dan akhlak terjaga. insyaAllah kite2 yg kaedians ni bole join penuhkan saf. sekejap je ponn~


*macam ni punye iklan kalau xteruja nak join aku pon taktau lahh (-__-")>*

5 comments:

  1. sapa imamny? list down! hahahaa, aihh.. rndu berterawih bersama

    ReplyDelete
  2. malam tadi = piei.
    malam esok = piei jugak
    malam esoknye = piei lagi
    malam2 seterusnye = pieiiiiiiiii je

    ahahahahah~

    ReplyDelete
  3. bestnye imam syafii'ei.. nk terawih kat kaed jgk la..

    ReplyDelete
  4. oooh imam yg bertauliah dan akhlak terjaga tu piei rupanya..da agak da..(kem salam kt piei) haih..perlu la ekspres stail? bunyik cm laju betul je solat..haha..

    k slmt terawih2 di surau kaed..
    (rindu sket2 kt kaed..sket2 jela) hik3..

    ReplyDelete
  5. ahhaha..blog ini tidak femes. so yang mmbacenye sket kemaen dan orang random yg tsalah klik aje.. susa laa nk ajak g kaed.. tapi xpe, 'yang ditanya masa kat akhirat nanti bukan hasil, tapi usaha yg kite lakukan'

    ReplyDelete