BESTNYE MACAM NIIIII~

18 July 2010

wiiwiii

ARCHAIS GRADUATION DINNER 2010
berjalan dengan lancar dan sangat2 hebabb!!!~

oke, aku xde satu gambar aku pon skang ni, xdapat upload pape lg.. mungkin esok lusa kott~

terima kaseh pada adek2 junior yg bertungkus lumus buat event yg gempak xberagak nih. participation dari setiap orang sangat2 memberangsangkan! semua orang nak datang dengan pakaian yang unik2! semua orang nak ambil bahagian dalam memperagakan pakaian2 fantasi yg selama ni tersimpan kemas dalam hati masing2..

aku nak sangat pakai baju macho2 cam mamat Men In Black, JamesBond tu sume... err, Dr Rozmey xtermasuk dalam list ea~... dan akhirnye, aku dah berjaya tengok diri aku dalam suit tu~ ohhh sewonokk wo!

Duddin, dengan gelaran King of The Night [err tul x? yg penting king laa~], memang patut dapat gelaran tu sebab aku dengar citer, de buat sendiri kostum de tu. ubahsuai dari kemeja biase je tu. jadi cam pakaian sultan brunei~ hoho

Wen, yg sememangnye dah cantek cun melecun tu dinobatkan sebagai Queen of The Night dengan kostum Cleopatra de tuh!! nice~

yg laen walaupon xmenang tapi memang salute la sowang2 pakai xnak kalah!! agak ramai ahli gengster macam Genji Crow Zero aku tengokk! ahahah. mmg menjadi! gadis2 de punye melaram memang tahap all out lahh! baguslahh sebab semua pon bersungguh2 nak menjayakan event nih.

TAHNIAH SEMUA!
TERIMA KASEH SEMUA!

aku harap kite akan terus hepi2 macam ni sampai bile2, dan ukhuwwah macam ni patut diteruskan sampai bile2. jangan ade jurang antara batch.. kite KAEDIANS~ yeahh

3 comments:

  1. woot!!!!! so happy that u love it phy!!!! woot woot!!!! XD

    ReplyDelete
  2. TERLAMPAU GRAND!! OHH~ hahahha.. BEST GILERRRRRR AGD NIHH!!! *huh hah huh hah! kene saket jantung japp!*

    ReplyDelete
  3. ko bertambah hensem memakai suit itu. smart gile. i like! wiiwiiwiii

    ReplyDelete