teknologi zaman sekarang, sume nampak real~

29 July 2010

as real as it gets adobe photoshop cs4


hahaha.. aku google adobe photoshop cs5 sebenarnye tadi dan terjumpe gambar ni, buleh klik kat pic tu~ macam menarek

btw, adib dah pakai adobe photoshop cs5, dan microsoft office 2010. grafik makin cantek, isi xjauh beza la kang kau jadi buta software lak kalau advance sangat~

nak copy software bawak masuk pc tapi partition software aku dah full...

mmmm...

p/s : hard disk 1terra harge bape ea?

__________________________________


kat CAC ade PC FAIR. 3 hari tadi last day. aku terlintas nak menjenguk sebab studio tetibe xde karen tadi tengahari.

eh?apesal mamat2 dan awek2 penjual ni muke familiar?
laa.. keje part time upenye dak2 junior aku nih~ hahah

tujuan aku g PC FAIR kat CAC sebenarnye nak usya2 spek
spek dah camharam je nih~
calar2 senget2 . . .
adehh, sama sifat macam orangnye~

1 comment:

  1. lah pegi pc fair sbb nk usha spek? ceh..baek gi kdai spek klau cmtu :P

    ReplyDelete