neenoo nenooo.... ade budak pening pale . . . ~

17 November 2009

(ini episod kedua laa...kau dah bace post sebelum ini??)

tidoooo... [selepas mandi..ye, saye sangat patuh pada arahan sesetengah orang yang macam mama saye]

dalam tido tu...rase cam enset berbunyi~
teneneneeeet teneeneneneeet *nada monofonik phone aku.. Lagu : 12:51 by The Stroke...tp monophonic je weyh..yang kite compose sendirik tuhh*

[itu copy paste saje dari post sebelum ini..asal kau teruja lagi?kau dah bace ke lum ni??]

tapi bunyi kjap jek..by the time im looking at the small black and white phone screen tuh.. da xde pape..bateri abes laa.. aAAaa~ malas nak g kua dari toto dan ambil charger..ok, biarkan . . .

sambung,
tidur~

zz Z z . . . . . .

"nak aku kejutkan adik kau ke x piei?"
aku agak sure aku dengar Kechik cakap macam ni...

o_O adekk?

anyway, hebat kan aku? tidur pon buleh dengar kalau orang sebut2 pasal aku.AHHAHH, jangan berani2 nak mengumpat aku, aku 'telinga lintah'~

dah bangun sebelum kecik sempat tepuk aku lagi. . . . tak taulah asal buleh terbangun, mungkin sebab . . . mmm...
SEBAB PIEI BELANJE MAKAN SATE AYAM !!
yeayyy~ tenkiu piei

ntah bape cucuk tah aku pon lupe nak kire...8 - 10 cucuk laa kot aku bedal, cukup laa untuk mengalas perut untuk malam ni.. *kreeuukk kruukk <--skang..pukul 3pagi*

aku tak pening...aku x pening...aku x pening . . . <--monolog dalaman~

No comments:

Post a Comment