baca nota untuk exam memang best kalau ada bantal ngan toto~

04 November 2009

ok.. benda yang aku post sebelum ini.. bagi aku ia berakhir dengan keadaan masih menyebelahi aku. tapi aku rasa aku dah mengalah tadi.. aku dah tangok sendiri apa akan jadi kalau aku buat pilihan yang mementingkan diri aku... aku mungkin akan hepi kemaen tapi orang akan bersusah payah disebabkan aku. dan aku rasa ini bukan apa yang terbaek untuk aku. jangan terlalu ikut emosi.. ye aku ingat ini, so aku sekadar menggertak je. last2 tu aku mengalah k. dan alhamdulillah, keputusan akhir pada isu ini ialah tiada perubahan dibuat. mungkin ada yang sedih dan ada yang gembira. aku pon nak menang.. kau pon nak menang...haihh, aku xharap pon akan ada perasaan sedih2 antara kawan2 aku. mestilah kan? kalau kau betul2 kawan, kau xkan nak de sedih kan? aku harap semua orang akan hepi2 aje... kite xmungkin dapat semua yg kite nak, tapi kite bukan xdapat pape langsung kan?

kadang2 aku hyper dan kuat huha2... kau semua mungkin nampak aku macam menggelabah dan saiko kau. sebenarnye aku buat benda tu untuk elak diri aku rasa tersaiko. aku bersikap macam tu untuk cuba tenangkan diri aku yg tersaiko itu..

*entri kali ini lebih kepada entri untuk bahan bacaan persendirian. sekadar untuk aku.. bagi sesiapa yg kurang arif tentang situasi ini, bolehlah sekadar baca2 pastu cari blog laen yg lagi seronok.. blog aku blog serius.. boleh tengok nama blog~

1 comment: