masa untuk berehat sebentar..*pandang kiri kanan*.. bilangan pc berkurangan..member2 dah balik umah?

11 September 2009

elok2 balik kampung.. tunjukkan perangai yg elok2 depan keluarga..bukan hipokrit, tapi lebih kepada ke arah mengubah perangai kepada yg lebih elok. yelahh, aku kalau balik umah.. kompem banyak tido je.. ape pulak laa mereka2 yg tak taw ape2 tentang kehidupan kite tu pikir nanti.

kan??

siang tido pastu malam mate tebelalak ngadap ntenet n tv pastu g dapur ngabehkan makanan.. segala macam makanan yang ade akan habis menjelang pukul 3 pagi.

kau macam ni x??

SELAMAT HARI RAYA
mintak mahap zahir batin . . .
*ea?? mintak mahap pada zahir ngan batin je kew?*
ok x.. mintak mahap pada semua sebenanye... macam2 bende aku buat, macam2 masalah aku timbulkan, macam2 aku demand, macam2 aku maki, time emo asek nak menang je xnak kalah langsung , saketkan ati owang sebab cemburu owang laen hidup bahagia..

jahat aku nih..

mintak maap ye~

4 comments:

  1. hahaha...minta maaf juga..selamat hari raya..maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. dah mintak maaf,jgn buat balik pulak.hehehe

    (walaupun aku tade kene ngena dlm hal ini)

    ReplyDelete
  3. itu mestilajh matlamat setiap orang kan..xkan de ade keinginan nak buat salah yg sama banyak kali...emm..kecuali utk beberapa situasi tertentu yg mana tiapkali de buat salah, ganjaran yg de dapat tu berbaloi.. macam, contohnye; buat salah dalam subjek add math pastu result cam haram pastu dapat mentor cikgu add math yg kiut-seyes-tak-tipu pastu cikgu hepi je ngajo kau tetiap masa bile ada masa lapang... wahhaahaha~ *err..ini contoh aje*

    ReplyDelete