*PANAS BADAN*

09 July 2011

kadang2 orang lelaki ni tak tau.. tak pasti pon dia dah jatuh cinta ke belum.. dia mungkin macam minat2 kat seseorang.. tapi macam xdapat confirm kan.. kekadang sebab ego, kekadang sebab gadis tu dah lama kawan ngan dia, kekadang sebab. . . sebab dia belum rasa perlu untuk bercouple.

tapi satu benda yang setiap lelaki tak boleh nak tipu ialah degupan jantung dan suhu badan yang tetiba meningkat bile dia bersama* dengan seseorang yang dia suke.. demmit!

* kekadang tu bukan 'bersama' as in berjumpa pon, just chat dalam facebook or ym or skype dan ape segala jenis social network lagi lah.. dan kekadang tu hanya dengan terlihat gambar si gadis tu aje. dan pada level yang lebih tinggi ialah hanya dengan mendengar nama si gadis tu disebut aje dah mampu buat si lelaki berdegup laju dan panas badan~

emm.. so kekadang lelaki macam blur2 tak tahu dia suke ke tak kat pompuan ni kan.. cani,
kalo kau alami sindrom di atas tu, maknanye kau dah jatuh cinta kat dia lah! haha.

gudluck~

No comments:

Post a Comment