PENGUIN COMELLLLL SANGAT3!!! arrgghhh..... gigit penguin!!!

10 July 2011



hai semua,
semenjak saya single nih, saya selalu tengok wayang sorang2 macam seorang loser yang tiada siapa2 peduli~

pfft~

hahaha.. sebenarnye masa free aku terhad, dan aku yang nocturnal ni memang aktif waktu malam , so menonton wayang tetengah malam memang la sesuai ngan diri aku. hohoho.. dan malam2 minggu cani memang ramai orang lahh nak tengok wayang. kalau nak g beli tiket ramai2, on the spot lak tu, memang susa la.. kalo sorang2 kan senang~~~~ wiiwii. (btw, awek duk sebelah tadi comel.. ohh, emm patutnye puji penguin yg comel dalam muvi Mr. Popper's Penguins!)

No comments:

Post a Comment