BILA MAHER ZAIN MELAYAN KERENAH WARGA MALAYSIA~

26 February 2011

tiket free?

JOMMMMM!!

selepas meredah hujan dan jalan jem petang jumaat, akhirnye pukul 9malam, sampai ke Stadium Malawati Shah Alam.. hoho~

ade ape weh? ade ape?

ADE KONSERT MAHER ZAIN LAH!!! hahahaha


konsert mule pukul 9 malam. aku masuk2 je IRFAN MAKKI tengah nyanyi. bole tahan gak lagu dia. pastu MAHER ZAIN pulak kua, maen sume lagu dia..

ape yang best? (ape yang xbest pasal Maher Zain? hahah)

Maher Zain nyanyi lagu InsyaAllah duet dengan Fadhli (indonesian) versi campur2, ade omputih ade melayu. mase nih si Fadhli tu yg nyanyi part melayu. layan la jugak..

Maher Zain duet ngan Mesut Kurtis lagu Never Forget. Siap ade budak2 kecik join atas stage. lagu Mesut Kurtis yg laen pon bole tahan best gak! Beloved ngan Burdah.

Maher Zain duet ngan Irfan Makki lagu Allahi Allah Kiya Karo.

Maher Zain bagi dengar lagu baru dia, baru buat seminggu setengah yang lepas.. Freedom, khas untuk semua umat Islam yang bangun dan berusaha kat Tunisia, Egypt, Libya etcetera. sedap! terrbaekk!

Khas buat rakyat Malaysia terchenta, Maher Zain nyanyi lagu InsyaAllah versi Melayu! aAaaaAaaaaa seronoknye!!

habes dah lagu sume dia nyanyi.. siap tambah ngan lagu baru lagi tu~

Maher Zain dah bajet2 dah lagu Barakallah tu jadi lagu last.. abeh nyanyi, warga negara Malaysia jerit2 nak lagi..

ok no hal lah, Maher Zain kate dia nyanyi 2 lagu lagi.. lagu For The Rest of My Life (ni masuk 2 kali dah dia nyanyi lagu nih! hahah) ngan lagu Freedom (pon lagi sekali jugakk!)

ape? rakyat Malaysia mahu lagi?

oke2.. lagu InsyaAllah versi omputih pulak ea~

*kalo MC xnaek stage cakap timekaseh ape sume, aku rase xabes lagi permintaan rakyat Malaysia nih sampai skang nih~ hoho*

Maher Zain terrrbaeklahh layankan je sume2~ (^0^)/

______________________________________

kesimpulannya, aku suke dapat tiket free gi konsert yg penyanyi nye pulak semangat gile nak nyanyi semua lagu dia pastu siap nyanyi dua tiga kali~ ahahahaha

TERRRBAEKK!!!




I know that deep in my heart now that you`re here
In front of me I strongly feel SAYANG
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally


(hoho.. For The Rest of My Life versi konsert tadi~)

No comments:

Post a Comment