dah jatuh hati dahh~ OHH

25 February 2011

selasa aritu patutnye ade trip melawat KLCC TWIN TOWER, nak study services dia. ni bukan yang customer service tu, nih mechanical and electrical services, water tank, genset, chiller plant, dan segala bende2 belakang tabir yang membuatkan bangunan tu hidup.

pukul 9 gerak dari kaed ye.... (tapi) pukul 930am baru bangun. . . arrghhhh! (>0<)

pastu tunggu bas nak g LRT lama gile bebb! erghh

pastu lagi bile dah sampai KLCC, member2 sume dah masuk briefing room, briefing dah start... so xdapat join...

huuu.... terus g cek wayang ape yang evelebel on de spot! hahah

____________________________________________

tengok citer The Mechanic macam tengok citer gay.. OHH~

ade 2 mamat yg macam macho2..

tapi..

xde awek hot pon dalam citer tu... xade awek paham? xade!

oke sekian~

____________________________________________

oh ye!

aku g kinokuniya beli buku kecik2 comel kaler pink cover die.. buku penuh ngan gamba logo2 yg nice gile! oke kalau ade sape2 nak belanje aku buku, better belikan buku pasal Font pulak! aritu aku dah pandang2, dah jatuh hati dah.. eisshhh .. buku tu best gile bebbb!! arghhhh

2 comments:

  1. aih takan cite mende tu jek.. mlm esoknye tade ape cite ke?

    ReplyDelete