kalau kau nampak aku makan waktu siang, jangan hiraukan...aku lupe tuh~

22 August 2009

aku hepi tul tengok member2 aku punye profile picture kat FB... ramai gak laa yg gune gambo yg aku edit sebagai profile picture dowang..wiiiwii~
*terase bersemangat nak edit gambo lagi...lightroom...lightroom....

haha..aku tengok ramai rakan archi aku yang sentiasa cakap "penat...ngantokk....nak tido.... huuu, zombiee..." tapi masih mengadap FB berjam2 before they act collapse.. haha, aku pon... hmm, aku rase lah kan, ini disebabkan kami sedar kalau kami tido, kompem2 laa tido itu adalah lama xberingat!! hahaha~
*aku tido bile aku lapar pastu xde duit nak beli makanan~

jom~


No comments:

Post a Comment