orang laen wat post pasal darah. . . DE PON NAK JUGAKKKKK!!!!

25 June 2010

hahaha... xnak ngalah aku nih.. kelmaren bace2 pasal jenis diet yg sesuai dengan darah kite... bace kat blog mardhiah [klik sini untuk lihat post beliau]

hari ini ada lagi satu blog kawan...blog kaknad cerita pasal personaliti orang2 yg berdarah..err..maksud aku, orang2 yg mempunyai darah dalam badan mereka... [klik sini untuk post kakdonadd] so, aku pon nak bercerita tentang sessi bangun lambat pada hari ini... err khamis, semalam sebenarnye... bangunn aje dah tengahari. ohh~ aku tido lepas solat subuh ea~

sambil tolong kemas2 Heritage Lab untuk masukkan barang2 heritage kami, aku jenguk2 KAED GALLERY dari tingkap adabi. nampak dak2 nih dapat airkotak, roti, biskut... free kott!! makanan free wa cakap lu! HOHO~

sebenarnye kat kaed galeri hari ni ade talk2 untuk staff kaed.. ntah, lecturers pon join dengar.. pastu kat area blakang2 sket dalam galeri tu ade booth barang2 free.hoho.. ade booth test2 produk memacam laa.. merangkumi aspek pelangsingan badan, sabun mencuci jamban, ubat2an penghilang resdung, alat2 pemulihan rabun... dan booth yg paling besar. . . booth makanan free . . .a.k.a. booth derma darah~

oke, nak derma darah kakak tu suh makan dulu..lalalaAaa gi cafe dan paw makanan Kecik dan Encem.. dan makan pau sendiri juga!

lepas tu try alat untuk kurangkan rabun.. de sembur2 air kat bijik mate haku!adehh laa.. pastu de pakaikan spek cam cool gile.. spek cam snowboarder pakai tuu..ntah, aku bayangkan ia se'cool' itu~ spek tu urut2 bahagian tepi bijik mate..seronokk gak laa.

lepas dah cube tu, secara psikologinye aku terus rase yg penglihatan aku semakin jelas-ecehhwahh-baru-pakai-sekali-dah-rase-macam-efek-power-gile-kalau-betullah-macam-tu-konfem-skang-ni-aku-dah-buang-spek-aku-nih~

oke... berbalik pada agenda asal.
matlamat aku satu, nak makanan free~ wiiwii

nak makan free perlulah menderma darahh~
YEAYYYY!!!!
<--teruja sebab ini 1st time oke! baru hari ini nak tanye dokter pompuan cantek nih darah aku jenis ape...

"sehat x harini??"
"sehatt! sesema sket sebab studio sejuk tadi"

"tidur lebih 5jam??"
"yupp!"

"berat badan bpe?"
"55" sambil bediri atas penimbang tu

"paham x yg ni?" sambil tunjuk kat aku list tulisan kecik2 seperti berikut:

tidak terlibat dgn hubungn sejenis, hubungan kedua2 jenis, hubungan jenis dgn berbagai pasangan, dadah, bercouple dgn golongn di atas~


oke2... sume2 dah lepas dahh.. bile nak dapat makanan free nih??
lalalaAa... kena laa derma darah dulu~

glukk glukk gluuk 450ml darah aku keluar...

dan akhirnye dapat minum melo ngn biskut ngn roti ngn dapat lagi airkotak free~
wii

kesimpulannye,
DARAH SAYA
JENIS B

[klik sini untuk katonn] ini ade katon kelakar pasal orang2 dengan jenis darahnya... ohh, xsangka aku macam tu~

2 comments: