sessi basuh2

27 May 2010

rabu
9malam
main auditorium UIA
_____________________

aku dan beberapa rakan satu studio melangkah menuju centre, gi dengar ceramah bertajuk '2012'.

2012. will the wolrd shut down ?

terpampang besar kat skrin atas stage tu... ahaha. aku xsalah taip, orang yg wat poster tu yg wat camtu.

secara generalnye, membincangkan tentang Dajjal, Freemason, Zionis, Agenda Barat... dan bukan soal kiamat. menurut Ustaz panel 1st, 2012 ni lebih kepada agenda orang barat untuk mula menakluk dunia, menghancurkan islam, mengeluarkan Dajjal, dan membuatkan dunia rasa takut... bila satu dunia rasa takut, keluar plak sorang yg kononnye dapat selamatkan semua orang, dikenali sebagai Saviour~

ni laa agenda yg nak dicapai oleh orang2 barat ni.

banyak sangatlah slide2 menarek yg menunjukkan perkaitan simbol2 yang cam double meaning, kes2 kematian orang2 yg cuba membongkar sumthing.. dan rahsia2 yg cube diselindungkan dari mata kita..

so ape solution nye?

ilmu pengetahuan, sejarah masa lalu perlu dikaji . . . emmm ape lagi ye? kena rajen membacalah. ade satu bancian tu kate, peratusan rakyat Malaysia membaca 2 buah buku je setahun. hahaha

k
gutnyte...

No comments:

Post a Comment