kruuukk kruuukkk [bunyi cengkerik di pagi hari memecah kesunyian bilik aku]

16 May 2010

weekend dah lama xterisi dengan bende berfaedah dan aktiviti2 menarek!
weekend kali ini sangat menghepikan~~~

sabtu pagi2 kul 730 aku dah start peluh2 kat atas tilam.. oit2! ape kau pikir~
aAaa..planning hidup aku mmg selalunye berubah di saat2 akhir. ewa xley join... tapi masih ada ajim yg terkandas di rumahnya tanpa sebarang kenderaan untuk berjalan2~. memang last minutes tu is the best time to get the best idea kott.. ok xleh lengah, gosok baju, bukak deodoran baru beli still dalam plastik.. mandi dengan penuh semangat toksah cter.. rase macam belom penah lagi sem ni aku ada semangat untuk bangun awal macam hari ni.. ahahaha

ok,ok.. jalan2 di LowYat~ yeayy.. aku beli ape?err... beli headphone aje~

hari seronok macam ni xsah laa kalau xpenat kan?
oleh itu, petang itu hanya dipenuhi dengan dengkuran solo aku di bilik . . . rumate sume xde. . . nak layan gossip girl pon dah sengguk2 nih, mmg tido laa jawabnye

maghrib... dapat mesej ajim: jom kua g wgsawalk ke, jj ke.. ajak laa sape2~

bertubi2 aku tekan button henset nak send invitation...


kruuk kruuk . . .[bunyi cengkerik]

mane g sume orang ha??

still kua jejalan ke Wangsawalk ngn ajim, kakjah dan mira~
+ geng keta lambat cari tempat parking..kecik, fara n fauzi[kawan kecik katenye tapi aku tgk dah macam adek beradek je...]

kua buat ape??
g tempah meja makan nak duduk 7 orang sekali macam nak makan besar . . .


kruuk...kruuuk...


3 orang aje yg makan?
lauk kongsi?
hakhak

tapi aku seronokkkkkkk

No comments:

Post a Comment