hibernasi tahap tinggi

03 July 2009

hari ini tidur sahaja..
rakan2 ajak pergi makan pon malas... tidur macam lagi best. sindrom ini datang bile aku ade masalah.. [aku memang menyebok, kadang2 bukan masalah aku pon.. aku jugak yang fikirkan] sindrom ini datang bile xde pendorong..xde daya juang... xde semangat.

bangun solat dan tidur..
makan dan tidur semula..
berkemas dan tidur lagi...
mengadap internet~

orang yang nak drive ke Kedah malam ini pon xmacam aku..

aku tidak hyper lah hari ini..mmm..mungkin environment agak berbeza selspas stress dalam diri aku ini macam xterlepas pada sesiapa.

"tarik nafas panjang2...hembus"
kawan aku d ym suruh.. aku semakin ok, kecederaan aku beransur pulih.. apa2 hal pon, aku perlu kembali kepada diri normal aku yang biasa itu, yang hyper itu sebab itu memang tugas aku untuk kali ini punye ekspedisi.. tahu tak ada orang kata aura aku warna kuning dan aura ini patutnye boleh buatkan orang sekeliling aku jadi hepi.. aku perlu dapatkan balik aura ini, kalau x aku akan rasa diri aku xberguna laa...

________________________________

mama aku sentiasa bagi aku berjalan..aku ingat dulu pergi Kelantan dengan rakan2... mama kate,

"jalan laa dulu puas2 dengan kawan2..nanti kat rumah pon cume duk diam je.."

dan soalan paling best de bunyi cani,

"ade duit tak ni??"

aku akan jawab aku ade duit.. dan mama tetap akan bagi aku duit. [mama, ayus sayang mama!!~]

*kali ini punye trip pon ayatnye tak jauh berbeza..soalan same juge yang di utarakan..yelah kan, kate nak g utara~

________________________________

ini seyes dah lame aku nak tulis tapi . . . tapi ape ye??

pernah tengok muvi YES MAN ??
layan x??

"every time an opportunity presents itself, no matter what it is... you will say YES"

kau terasa seperti ingin cuba ini x??

rakan aku amalkan ini selepas tengok muvie ni... dan aku tengok dia semakin kaya dan bertuah dan ape2 lagi yg positif lahh~

try la.. aku bukan suruh kau kata yes pada bende yg bertentangan dengan syariat Islam.. aku suruh kau jangan ada rasa ragu2 sama ada boleh buat atau tidak...kene berani cuba dulu. kalau ada rakan minta kau renderkan sketches de yg xsempat de nak siapkan sendiri..kau tolong aje lah.. tibe2 aje esoknye kau dapat duit 50 hengget!! hepi ke x? ini pengalaman aku.. timekaseh weyh..

ini baru sikit...

kawan aku lagi sowang dah kaye dah tu agaknye...

rezeki tu sentiasa ade kat mmane je.. tapi kite >kene usaha sket..sket aje..seyes ni..usaha sket aje lagi..seyes..seyes aku cakap ni.. *ayat ini berterusan...sile ulang baca dari simbol >

1 comment: