bola nombor 8 di akhir2 lorong zaman kanak2 aku~

03 July 2009

hai semua..
hari ini ialah hari mengeratkan tali persaudaraan [ nak dekat same ngan hari merapatkan ukhuwwah bersama2 rakan junior...entri lepas]

sewonokk taw bile dapat jalan2 dengan kawan2 ramai2 makan2 same2 maen2 bowling2 same2 dan macam2 lagilah aktiviti best secare berkumpulan !!~

tentatif program :

bermula dengan sessi bangun pagi liat gile...bangunn..bangunn mandi *gaya zombie*
[aku sempat tido semula mase nih..hahahaha]

mengambil budak2 kecil..kanak2 di LRT Putra.

menuju ke OU.

makan2 di foodcourt dan aku makan banyak2 sebab xnak rugi... aku makan nasi mimie, makan nasi yasin.. owh ya, aku belikan diri aku Sizzling Yee Mee + telur je~

tengok tiket wayang... yup! seperti yang aku beritahu ini, kami tengok saja, x beli ponn~

maen boling!!!!
ini sangat seronok!!
aku sudah tidak looser... aku berjaya strike 3 kali berturut3 [poyopoyopoyo] pada sessi panas badan!!
round 2, aku agak hambar setelah kehilangan bola ringan aku..demdemdem
[mase ini aku baru teringat.. nenek penah cakap..'kalau gembira sangat nanti menangis'. aku baru sedar, tu r tadi berlagak jap..kan dah kene balasan Allah, kene angkat bola boling berat~
xpe.. ujian sebab tadi hepi sangat tu.. jap2 lagi dapat balik bola nombor 8 aku tuh.. ok laa, xsemegah awal2 tadi..

bestnye maen boling dengan ajim, encem, yasin, mimi, kayant, nesh, moon, mira, ilham...wiiwii~

mm, nak watpe lak nih aihh??
MAEN LAYANG2!!
hahaha.. ujan laa ptg tadi. hujan dan beum solat asar... memang takley bawak bincang dah. memang kene g rumah kayant!! wahahaha~

maghrib oii! hantar gadis seorang nih ke Setiawangsa.. aku risau dah mase nih. bukan ape, kalau kaw lambat balik lepas tu parents dah xbagi kua bersama rakan2 lagi kan dah xbest hidup aku~

balik dan tidur...z Z zz z Z Z
_____________________________

weyh rakan2, fb aku kene block r plak.. banyak bende aku nak komen nak melawak tapi dah xbulehh...wawawaaaa (ToT)

kepade tokey fb,
weyh...jangan cube rampas kebahagiaan aku nih wey~
aku dah laa xramai kawan..kaw dengki aku pulak ye..huuu
___________________________________

hahaha...
aku suke ini..ajil cakap pade kayant d fb!!wahaha~ [aku tak dapat nk komen d situ..so aku nak letak di sini dan gelak sowang2]

when u want to freeze the emotion (especially jiwang emotion like u),try desaturate the color,increase the contrast for mono editing,the graph will be heavy to right and left.if pictures containing my face,no need to touch up.beautiful already.if pictures containing ur face,then need editing. :D

7 comments:

  1. salahkan laa aku..salahkan...aku mintak maap semua

    ReplyDelete
  2. salah mira...sbb mira yg plan benda ni...sorry kak qil...soory sorry sorry T-T...we owe u BIG next meeting, kay? (^0-)d...

    pai~~ aku da sunyi kt fb lepas ko xder..T-T

    nasihat ak utk ko: ko hibernate jer la~~~ kdg2 biler kiter paranoid sgt dgn masalah org laen , kiter yg penat...juz take ur own quality time to relax n chill, bebeh~~~ (^-^)d

    ReplyDelete
  3. yeayyy!!...thanks miwwa.

    aku bile dengar je lagu yg kat blog aku nih, msti aku senyum...intro de klako [syok sendiri]

    ReplyDelete
  4. ntah phy.. jgnla sedih2.. xpink r..(bukankah pink warna yg menggembirakan?) hehe, cheer up ok!! (sambil menari2) o_O

    anyway.. thax sume.ok je.xde rezki latu nak kuar ngan krg.. as long krg happy..its enough 4 me.. weeee!~

    ReplyDelete