BAIT BICARA SEORANG GADIS

08 March 2009

aku tidak buat entri sebegini...aku tiade pengetahuan dan pengalaman tentang gadizz..(mungkin itu sebabnye aku sentiase tidak bernasib baek bila bersama gadis...hukhuk.tapi xpe, hari ini bukan hari membincangkan tentang hal peribadi aku ini..) entri ini aku copy paste saje dari tempat laen yang jauh...anggap saje ia dari dimensi yang berbeza.

bace dan bacelah...

FINE
Ini la yang perempuan suka gunakan untuk hentikan pergaduhan, lebih-lebih lagi bila dia rasa dia yang betul dan anda kena diam. Jangan sekali kali gunakan perkataan ini untuk memberi gambaran rupanya, terutama sekali apabila dia sedang mencuba pakaian di kedai hanya akan membawa anda berdua bergaduh.

LIMA MINIT
Ini sebenarnya setengah jam. Ianya sama jugak dengan lima minit yang perlawanan bola sepak akan berakhir sebelum anda membawa sampah keluar, jadi ini adalah pertukaran yang seimbang.

TAKDE APA-APA
Ini bermakna “something” dan anda perlu berjaga-jaga! Perkataan ini melambangkan perasaan perempuan yang inginkan anda berputar-putar kat dalam macam mesin basuh. Selalunya, ini akan memulakan pergaduhan yang akan bertahan selama ‘LIMA MINIT’ dan diakhiri dengan ‘FINE’.

ape kau ingin katekan??

1 comment:

  1. 1. aku lagi benci perkataan WHATEVER..siyes tak ske..laki ke pompuan ke, aku benci dorg sebut pekataan ni...rse nak bg penyepak je..

    2. limit untk aku tggu org ialah 15 min shja...minit ke 16, aku akn blah mcm tu je...mmg kurang ajar tp aku mmg xbleh tggu lbih dr 15min.

    3. takde pape ni bg aku bg mksd yg sebaliknya...tp tuan pny bdn tu kerek xnak gtaw...baek xyah stat ckp apa2 mende yg nak d cover sblum mereka m'cover balik gne pekataan TAKDE PAPE..tak ske..tak ske...

    ReplyDelete