Mari Berjalan2 Pada Malam Hari Dan Lupakan Segala Masalah~

11 October 2009

7:16:58 PM

tidur dan lepak2 di studio sahaja sepanjang hari Sabtu...macam budak xde life~
petang tu dah start lapar . . . memang berharap ada makanan free. dan ye, ada makanan free di rumah Kache! yea~

perlu ke rumah kache pukul 830 malam . . . err... 830 bru nak gerak~

8:42:34 PM


makan... makan . . . duduk di ruang tamu dan sambung makan ~

10:00:36 PM

10:06:18 PM

burp~

10:06:58 PM

10:08:04 PM


tibe2 aje dah sampai putrajaya.. haha. nak sangat tengok Masjid Besi~

11:26:36 PM

11:53:26 PM

11:58:10 PM

12:15:40 AM

12:22:22 AM

12:39:34 AM


12:59:14 AM

1:00:48 AM

ini gambar dari jambatan lagi satu... masa pergi tadi jambatan laen~

1:12:00 AM

2:30:30 AM

balik uia... [kne marah laa plak kan ngan dak pompuan atas alasan kami, piei-encem-aku-kecik, tak tunggu mereka dan masuk uia dulu..mintak maap la (-_-"). ]

3 comments:

  1. mentang2 aku kt bilik..lolSunday, October 11, 2009 6:48:00 PM

    pegi x ajak aku pn.. demm
    xpe2... aku ingt.. ahaha..

    ReplyDelete
  2. aku bangun tido di studio lalu ade yg ajak..bukan ke kau selalu ade informer??alaaa...awek hot yg ade di studio ni selalu je ingat kat kau kan??asal de xmesej lak aritu?? ahaaa...

    sorilahh..mm, next tym k? k ke x nih?? eyo??

    ReplyDelete
  3. lah, nape xsinggh umah, dekat sgt dh mejid besi tu ngn umah

    ReplyDelete