kerjaraya . . . kerja tym raye~ aAAaaaaaAa.. banyaknye keje sampai aku terase cam nak pergi hantuk pale bg lupe sume, pastu g maen, g braye bla bla~

03 October 2009


bile kite semua nak macam ni semula?? maksud aku, dari segi mental... aAaaa~

macam nak menulis sesuatu..tapi terlampau penat. berat gile biji mata nih macam nak terkeluar... asek xtidur malam aje ape nak jadi tah?

design lak tetiba last minute aku tukar...memang tukar terus.adehh laa...aku rase xde masalah ngan plan baru ni tapi yg wt rase xbest tu sebab cm dah same je ngan orang laen punye design...cam xde kelainan. macam bukan aku. . . aAaaa~

ok.. mari collapse~

1 comment: