erkk

07 October 2009

"Please consult your Physician when you're taking
architecture courses

because some side effects can occur, such as
mild dizziness, intense nausea, suicidal tendencies, depression, minor chest hair growth, random internal hemorrhaging and inability to sleep. As some projects may be hazardous to your health, please consult your Doctor to determine if this is right for you."

_____________________________

aikk...macam xpuas hati ngan lelaki je kak?? hahaha...mari tgk ni plak~
[kesian lelaki macam xde sape nak back up je... so aku pon tanak kalah, nak jugak buat entri cani~ haha]

sikap perempuan*

* Dia beli kasut baru hampir setiap bulan dia cakap sebab dia nak sentiasa up to date, tapi kalau kita beli kasut baru pasal kasut lama kita dah koyak dia cakap kita nak mengorat awek lain.


* Kalau dia puji Tom Cruise tu hendsome dia cakap sebab dia memang peminat setia, tapi kalau kita puji Siti Nurhaliza tu cantik dia cakap kita suka membanding-bandingkan dia dengan perempuan lain.

* Kalau dia tak telefon kita seminggu dia cakap itu tak bermakna dia tak rindu kita, tapi kalau kita tak telefon dia selang dua hari dia cakap kita dah curang.

* Kalau dia senyum kat lelaki lain dia cakap dia memang seorang yang murah dengan senyuman, tapi kalau kita senyum dekat perempuan lain dia cakap kita nak mengorat ler tu.

* Kalau dia lewat dia cakap sebab jalan jem, tapi kalau kita lewat dia cakap mesti kita nak beri alasan jalan jem.

* Dia selalu cakap dalam sesuatu hubungan mesti ada "give and take" tapi kalau sesekali kita suruh dia bayar lunch,dinner atau tiket wayang mesti dia cakap kita ni tak gentleman, last-last kita jugak yang kena bayar.

* Kalau dia diam memanjang, dia cakap dia tak ada mood dan tak tahu apa nak cakap, tapi kalau kita diam memanjang dia cakap mesti kita tengah teringatkan perempuan lain.


hee..kepada sesape aje, jangan marah2 ea aku buat entri cani... same je setiap orang ada perwatakan masing2..lelaki dan perempuan ni mmg berbeza. memang kekadang susah bg pihak yg lagi satu nak paham pihak laen, tapi kalau nak idup sesama tu kena laa start belajar untuk memahami kan??



NEON GENESIS EVANGELION
stage 075
page 04-05

[klik sini kalau ingin baca~]

2 comments:

  1. hahaha..phy2..ni sje nk membalas entry je nih..muahaha..tak ditujukan utk siapa2 dn bukanlah tak puas hati..adei..hahaha..just seronok tgk pendapat org tentang gelagat lelaki dn ppuan..sume entry pasal tu copy paste je..hehehe

    ReplyDelete
  2. terbaikla phy..haha
    bzzztttt... zzzttt... tetttt...
    saye dah kehabisan battery..slmt tggl..

    ReplyDelete