KEEP ALL YOUR BELONGING WITH YOU ALL THE TIME pon tidak dapat menjamin keselamatan harta benda anda~

13 March 2011

Marcapada menyaksikan, kes kehilangan harta benda berharga di KAED semakin melampau lampau lampau. Seringkali laptop menjadi mangsa keadaan nampaknye. dua bijik laptop ilang kat studio 3rd year aritu..

pagi tadi lagi satu kes..

KAED - seorang gadis, 'Syikin' (bukan nama sebenar.. tapi selalu kene panggil ngan nama nih), 20, yg tidur lena bersama2 laptop di sisinya di surau kaed mendapati laptopnya telah diculik! kejadian berlaku antara jam 5:30 hingga 6:30pagi. kehilangan laptop disedari sebaik rakan mangsa mengejutkan mangsa untuk solat subuh, dan setelah mangsa tidak mamai kesan dari tidur lewat mengadap design.

kes disiasat di bawah 'akta penculikan dan pemerdagangan harta orang laen secara sesuka hati kau je ea'. pihak yang bertanggungjawab sedang berusaha mencari pihak yang tidak bertanggungjawab.

sekian berita.. sari berita penting . . . ~

2 comments:

  1. Eh. Kirim salam lah sama itu syikin ehh... Wah. Poster header nampak ilmiah gla. Kalau la aku jumpa pencurik tu, rasa nak belasah je dgn t square. Tak pun steel ruler.

    Huhh. Geram sehh.

    ReplyDelete