HEROES OF JAPAN

14 March 2011



aku google2 pasal jepun.. pastu terfikir... pasni nak kena update peta dunia.. jepun dah laen dah bentuk dia nanti xmacam kuda laut dah bentuk dia.. pastu skang jepun bz ngan evacuation sebab nuclear reactor meletup, kali ni yang kedua.. pastu efek dari nuklear radiation tu akan menyebabkan rakyat jepun sume jadi mutant.. sume2 start ade superpower.. macam citer Heroes.. macam citer X Men.. perghh. ha! macam alat2 elektronik bile terkena karen all-spark dalam trenpomes mungkin! gadget jadi robot! hoho~

oke mengarut




*edit2 buat poster untuk orang jepun sket~


show your support!

6 comments:

  1. malas la nk tulis nama kakfawi.. nape tak mcm fb je leh komen gitu.. ish!Monday, March 14, 2011 4:49:00 PM

    mcm fantastic4

    ReplyDelete
  2. sebab tu la fb lagi femes dr blogspot.. tapi kan, saye perasan sumthing.. orang tumblr selalu kutuk fb...orang fb ade kutuk2 tumblr x? xbaek la~

    ReplyDelete
  3. ahhahahahahhahaha,,

    ape la kutuk2 kan pai?
    semue bende pun best.
    smue bende pun org suka.

    soo....just be happy :D

    ReplyDelete
  4. aahahaha.. ok kali ni tak malas tulis nama sbb dah sign in..

    ye betul tu tak baik kutuk2..
    sume pun happy!

    ReplyDelete