PERSEDIAAN SEHARI SEBELUM HARI PEPERIKSAAN~

03 November 2010

persediaan sehari sebelum peperiksaan memang penting.

bagaimana mahu mengekalkan sekaligus meningkatkan kecerdasan minda dan tubuh badan?

berbalik kepada perkara asas dalam kehidupan, mental dan fizikal perlu seiring dan berada dalam keadaan stabil. proses pemerolehan ilmu akan berlaku dengan lebih jitu dengan kehadiran beberapa faktor seperti ;

-kesihatan tubuh badan
-kewarasan mental
-ruang belajar yang kondusif (on-site condition)
-ruang persekitaran yang juge kondusif ye (off-site condition)
-pengaruh rakan sebaya
-pengaruh rakan yang tua setahun dua dari kite.. tak kurang juge yg lebih muda setahun dua dari kite..
-katalis atau pemangkin
-keberkatan ilmu


sehubungan dengan itu,




ni meatball aku beli kat IKEA tadi...10 biji je~



pastu de datang sekali ngan kek cekolat nihh~



ni rakan2 sebaya.. ehh jap, tua 1, 2 taun dari aku



err, kalo dak archi ni de memang suke laa ttibe amek gamba dinding, lampu.. siling.. tiang.. aaa biaselahh tu kan?



oke sambung lagi.. ni yg duk belah kanan aku pulak



ni cawan minum kami. ye 3 saje. tapi refill memang nak bagi ikea tutup kedai punye tahap

ni err.. ni sape lahh duduk sini sebelom kitowang nih!?
*cover beb..cover, awek2 bace blog aku nih*



ni hazim, sebelah de, pon hazim lagi.. pastu adi yg jauh tkena pancaran sinar UV tu~



gambar2 study dan bincang calculation projek juta2. entiti sekitar pandang2 ingat kitowang ni tgh kena ceramah MLM~



macam aku cakap tadi.. ni versi floor finishes



saje nak bagi rating blog meningkat~ *aku taw ko suke*



ni adam



ni kedai binatang



binatang2~



pencinta binatang~



kucing comellll!!! arghhh geram~



ini kawan kepada kucing comel~



lepas tu beteri enset habess~

kesimpulannya,

memang tidak dinafikan, suasana belajar itu penting. tapi menghabes bacakan segala nota yang ada pon penting jugak!

__________________________________________

ohh ye, ini aktiviti tadi siang.. dan esok pula exam BUILDING ECONOMIC~ yeayy (-__-)/

1 comment: