REMEMBER REMEMBER THE 13TH OF NOVEMBER . . .

13 November 2010

majlis makan2 free di rumah mr. arkitek
Sabtu 13/11/2010
8mlm



sesampainye di rumah tersebut...



melantak mentekadaghah menjamah makanan dengan lahapnye



bahan2 yang bakal dimasak goreng bakar... bakar kot~



chef kita malam ini . . . *jeng jeng jeng*~



Bro. Ar. Sokri ! ~ Wohha! *maaf gambar anak gadis beliau tidak dimuatkan di sini*



macam2 jenis makanan ade; kek macam kek secret recipe, spegeti, udang sotong daging sate, kueh mueh, garlic bread mushroom soup, rojak buah, dan ape ke name tah lagi makanan tu aku lupe dah.. memang superb!



hambekk kau! "hambek..hambek jangan malu2~"



minuman berunsurkan buah-buahan tempatan; laici dan limau~



manusia sejagat bersama perut masing2~



geng2 bro sokri memang sume mude2 je lahh~ party habes2an!



get ready nak buat persembahan~



buah-buahan dan pokok pelengkap dekorasi...



rojak buah pelengkap perut aku~



ini bebi kepada kakak ape tah name beliau aku xingat, staf bro lahh~.. Dzulkarnain, lebih kurang camtu la name bebi nih tapi name glemer Shamrin~ *kebetulan mak de fan band Fotograf*

comel gile anakgadis bro, mak budak ni bebi ni~ ehem2

kesimpulannya, party malam tadi mengakibatkan kerosakan harta benda seperti peti surat pecah (perut syafik abu) dan rak kasut patah (tumit azroy)

* objek di dalam kurungan ialah pesalah~

_____________________________________


OHH OHHH~ *teruja*



ini RX-78 Gundam; Gundam zaman dulu2. scale 1:1 ye~



emm cuti ni mungkin mase untuk mengulangkaji siri Gundam Seed dan Gundam Seed Destiny. lalalaAaa~ *mechaholic* v[-__-]v

"KIRA YAMATO, STRAIKU, IKIMASSU!"

kira yamato (nama pilot), Strike(GAT-X105 Strike Gundam), berlepas!

_____________________________________

oke nak balik kampung dah ni. selamat tinggal. doakan laa aku selamat pergi balik ke Johonesburge . . . naek Aegis Gundam bas nih, eishh~
mintak maaf kalau ade salah silap.
selamat hari raye semua.
wiwiii (^o^)/


GAT-X303 Aegis Gundam



GAT-X105 Strike Gundam

2 comments:

  1. oh ye.. mmg gundam seed.. aku layan katun ni memula kat tv2 dulu mase baru abeh sekolah *lepas spm, sebelum sambung blaja bukan reti nak wt kje sambilan ke hape ke.. duk umah je tgk katon ttiap hari.. haishh..*
    pastu baru2 aritu dapat copy series nih kt pc,pe lagi, layan gile2 la.. yg versi cakap jepun lagi feel lahh!

    ReplyDelete