hebit

24 October 2010

sketch2 kat ym.. hoho~



sketch2 kat kertas..


ahh serabut la submission ni. saiko lebih.. saiko sebab adek2 junior kemaenn ramai yg xsempat submit. gile tul.. korang, tolonglah contohi senior2 yang terrbaekk tu. *sebab aku pon terkejar2 nak jadi macam dorang...* sebagai senior yang ntah hape2 ni, aku sedar aku xpatut dijadikan contoh.. tapi tolong la jadikan member2 senior aku yang laen ni contoh.

ciri2 kehidupan teratur, pengurusan masa yang boleh diharap, dan pembahagian kerja yang terurus.. dan... err.. sila contohi member2 aku la.

8 comments:

  1. contoh die sape..letak la..nak kenal2 sikit..
    kot2 ensem ke.. hee~

    ReplyDelete
  2. ahahah.. ensem tu mmg ensem aku xnafikan. nnti la aku bubuh gamba dorang..tp dah bpunye laa. seyes yg tinggal cume sorang yg xbpe nak ensem ni, pastu de xsehebat yg laen... (-__-")/ *angkat tangan*

    ReplyDelete
  3. Hahahah weh tu mcm chatbox kite berdua je!! Hahahah asal aku xnmpak pun yg baju nike die? Hahaha tgk smpai aku x caye kau lukis. mantop la kau pai. Thanks la ek psl haari tu (tuu yg hari kau lukis guna mouse tu) huhuhu byk kau tlg aku :)

    Yup,contohi pai. aku nak contohi kau jugak aku x kesah :D

    ReplyDelete
  4. nk contohi pai??memang pai contoh pujaan di kaed pn kan??:)

    Pai,aku tengah stressssss banyak keje!! Jom pgi terjun menara KL!!(pakai parachute la tp)

    ReplyDelete
  5. afiq. tunggu aku siap present esok (isnin) k? aku 1st presenter insyaAllah, so lepas tu aku mungkin akan join terjun bangunan same2 ngan ko.. tunggu weh.

    ilham. shhh tu rahsia kite2 aje. ohh ye, tapayah la contohi aku.. salah habes nanti sume bende (-__-")> g contohi senior laen~

    ReplyDelete
  6. setuju!!! architecture is not just about art itself, the most important thing is discipline. apa-apalah..

    ReplyDelete
  7. alah..xtau nak comment apa...tp saje nak menyampuk...oh ye, aku pun bz gak..ingtkn life as arch student dah bz hbs dh, rupa2nya life as project manager kt syarikat consultant pun cam !%^%&**^@!^ gak...(itu bkn carutan,harap maklum)

    ReplyDelete
  8. aku suka ini post! pai, ko tetap menjadi inspirasi kami (dlm stengah benda).. heeee.... ^_^v

    ReplyDelete