BANG, NAK BELI TIKET TRENPOMEZ X BANG ??

24 June 2009

hari ini hari terbaekk!!
hari ini macam hari merapatkan ukhuwwah bersama2 rakan junior. aku sangat suke hari2 yang macam ini.. aku ade macam2 perasaan hari ini...

teruja nak tengok transformers
risau kot2 ada kawan2 yang tak dapat tiket
semangat nak gi amek tiket awal
gelabah terbeli tiket lebih [ini agak demm, tapi akhirnye jadi kenangan terbaekk kami*]
puas hati masalah selesai
teruja tengok transformers dari awal sampai laa part tayang nama pelakon sume naek ke atas
penat tenaga disedut sebab cerita sentiasa mendebarkan sepanjang masa
seronok makan free [kayant, ingat taw rahsia ni]
bersyukur semuanya berjalan lancar
____________________________

sinopsis introduksi trempowmesh menggelabah xhengatt!!

pergi awal ke KLCC, nak amek tiket yang dah book.. aqilah kate dapat tempah 16 tiket Transformers 2: Revenge Of The Fallen. bersama2 aku ialah 7 set nombor, macam pin kod...yang aku bajet2 bile kitowang bagi acik kaunter tuh, kami akan dapat 16 tiket.. jap lagi dah 20 minit berdiri depan kaunter,tiket yang dikeluarkan ialah 42!! ahaa...empat puluh dua... owhh~

aku ini tak ramai kawan, ade 21 orang je kawan [hukhuk...imaginasikan aku seorang budak gemok yang tidak femes, kawan di facebook juge tidak sampai 20 orang].. nak ajak sape lagi weyhh??

aku gelabah nak balik duit tapi tiket tak buleh pulang laa~

kene bersikap optimistik oi !!
BAEKK!!
jam pukul 2 ++
misi menjual tiket transformers bermula!
Aku Ajim Afiq dan Encem [ kanak2 optimistik] jadi makhluk paling peramah kat depan TGV KLCC !! aku kesian tengok orang yang beratur panjang2 dan jauh gile lagi nak sampai kaunter... kami approach mereka.. rase cam xsampai setengah jam dah dapat jual 19 tiket..
yeayyy~ dah dapat balik duit..dah x sedihh..wii
____________________________

sinopsis trempowmesh yang betul2 punye~seyes ni

masuk lambat!!
solat asar lame sangat wirid... tak sedar dah pukul 5.. owhh~ alhamdulillah

aku teringat lawak Moon...
aku : so, kite nak tengok trenpomes dulu ke nak solat asr??
moon : mesti laa TENGOK [ada pause pada kadar yang sangat singkat] asar~

ahahaa..kantoi moon da nak sangat tengok trenpomez!!haha~ gurau2 je k. beliau dan rakan gadis laen sume pon BOLEH SOLAT..erk, bolog sape pulak nih??haha [maaf, kebanyakan lawak kali ini hanya mampu digelakkan oleh mereka yang ada bersama aku tadi..maaf]

baekk, berbalik pada tujuan asal aku..sinopsis cerita...

terBAEKK!!~
[audiens tepuk tangan bile abes movie..pap!! pap!! pap!! pewwiit~]

11 comments:

  1. siryes kau jual tiket kat TGV tu? o man..ini mmg cool..knapa tak ajak aku?aku suka benda macam tuh!! haha

    ReplyDelete
  2. yepp...jual pade abang2 yg tgh beratur panjang n still jauh kt blakang..kegembiraan mereka jelas terpancar, kegembiraan aku pon~

    ReplyDelete
  3. klu nak tengokk pastu cam xde member...buleh ajak saye!!

    ReplyDelete
  4. mmg cool lah jual tiket dpan tgv.
    tepuk tgn beramai2 mmg enjoyy~

    ReplyDelete
  5. best dowhhh! part moon tu mmg lawak giler sbb time tu ak tgh fokus tgk muker dier mengharapkan respon yang mcm urmp!...ahahahah! (>0<) gelak dgn mata berair*

    ReplyDelete
  6. patutla aku tak dpt book
    korg book smpai 42 tiket.

    ReplyDelete
  7. book byk takpe lagi...nih siap betul2 amek sume tiket tuh!!xley blahh langsung~ wahahaha

    ReplyDelete
  8. haha..nsb korg xbuat performance utk jual tiket tuh..haha..btw mmg best r tranfomez..yeah..bay yeah..

    ReplyDelete