Air Botol Berkarbonat Perisa Anggur~

22 June 2009

dalam beberape hari ini~

aku tengok status YM, hmmm
aku bace blog...belum bace pon, juz terpandang tajuk je, hmmm
dengar lagu pasang kat pc aku, hmmm . . .

sume mengingatkan aku pade seseorang.. huu~ kalau nak ingat semula kenangan mase aku dengan orang tu, aku kene imbas kenangan dulu2 sangat2...lame sangat dah.. tapi aku tetap takkan lupekan.. kau pernah x ade memori masa silam yang memang betul2 melekat kat dalam otak kau pastu kaler de maseh xpudar..bukan macam tengok filem P.Ramlee... ini yang kaler cantek punye.. kau ade x memori ini? aku ade..

sampai bile2 pon aku akan ingat kenangan gelak ketawa dengan Abah aku,
walaupon kali terakhir aku jumpe Abah mase aku umur 7 tahun...

kau masih ade ayah kan?? haa... hargailah mase2 kau bersame ayah kau tu
__________________________________

ape kene mengena dengan tajuk kat atas tuh??
ahaaa~
itu kenangan indah aku bersama keluarga aku dulu...

4 comments:

  1. sedih.pelik dgn org yg sgt tak respect parents dorg nowadays

    ReplyDelete
  2. a'ah..aku dok kat student lounge ade budak angkat tepon mak die call..cakap kasar gile.aku rasa nak tampo jek..aku ckp ngan mak aku mesti nak manje2 ngade2..macam jelly jek cakap..die leh cakap kasa camtu.nak sumbat stokin pink!

    ReplyDelete
  3. yang masih ada ni kiter hargai sebaik baiknya~

    ReplyDelete