aku xmahu buat TAG kau~

29 June 2009

1. Kekasih saya adalah : . . . demm,soalan pertama dah buat aku terdiam! seseorang yg sgt comel di mata saya~
2. Saya sedang mendengar : lagu Rocket-Yuna ulang2 byk kali
3. Mungkin saya patut: dengar lagi banyak kali
4. Saya baru sudah : post satu entri..mau post lagi~
5. Beza rakan, sahabat, kawan : ialah pada ejaannya~
6. Saya tidak faham : kenapa saya suka tidur siang dan berjaga malam~
7. Saya perlu mencari: duit..duit..dan duit
8. Ayat terakhir yang dikatakan kepada saya : bro yang suruh, aku buat je [afwaz]
9. Makna kehidupan : itu kau boleh cari dalam kamus kalau kau berminat~
10. Cinta itu adalah : perkataan...??
11. Saya paling suka : makanan free !!
12. Saya akan cuba : mendapatkan makanan free selalu~
13. Mengapa rakyat Malaysia suka menggunakan LAH di akhir ayat mereka : kerana mereka dipimpin oleh Pak LAH suatu ketika dahulu
14. Telefon bimbit saya : murah tapi sentiasa jadi perhatian~
15. Katil saya : adalah susunan 3kerusi di studio~
16. Soalan yang bagi saya tidak perlu ditanya : apekah soalan yg tidak perlu ditanya hari ini?
17. Teknologi adalah : internet
18. Bagaimana saya boleh memasak masakan yang saya paling pandai masak : menggunakan idea kreatif dari kepala ini~
19. Semalam : hari ahad
20. Hari ini : Isnin tapi saya akan tetap bangun lewat..
21. Malam ini saya akan : mengadap internet sehingga ke pagi.. macam selalu~
22. Esok pula saya akan : tetap
mengadap internet sehingga ke pagi..
23. Saya betul2 inginkan : kawan yang macam engkau ini~
24. Badminton atau futsal? : Tidak, tidur sebenarnye~
25. Karaoke : ialah tempat saya menjerit2 tegangkan urat leher~
26. Kereta : sorong
27. Bilik yang terang atau gelap : bukan masalah bagi saya.
28. Makanan jepun adalah : objek2 kurang masak yg kurang memikat hati saya~
29. Ayat terakhir yang nak anda katakan pada seseorang : kelakar kan lawak tadi?
30. Siapa yang anda tag : adib, fawi, mira, mimi, bobo, naju, zen dan kau yang bace ini sekarang~

5 comments:

  1. kate tak mau tagged tapi tagged aku jugak
    o mannn!

    ReplyDelete
  2. aku xmahu d tag...bile dah tkene..aku kene kan laa pulak kaw!!~muahahaha

    ReplyDelete
  3. haha ok
    kau memang keji
    aku baru tahu sekarang
    hoh~

    ReplyDelete
  4. aku nak buat nih dekat facebook laaaa..ok tak?

    ReplyDelete
  5. bulehh...aku tak kesah pon. tp aku xbuleh komen d fb wt mase nih.. aku di block..bungukk~

    ReplyDelete