SERAM SEJUK KAT AREA TENGKUK

30 September 2012

kau tahu satu masa semua orang terpelajar jadi macam huru hara, berpuak puak dan saling mencemuh antara satu sama lain? habes semua yang baek2 diburukkan, yang memang dah buruk, diaibkan. mase2 tersebar segala fitnah tipu daya hasutan yang pelbagai. kau tahu mase bile?

mase orang terpelajar nak ber PRK.

___________________________________________

siapa2 pun kita, cakap kita bukan lagi sekadar cakap seorang individu. suara kita melambangkan satu kelompok. jadi jagalah adab. nila setitik rosak susu sebelanga~ amboi

___________________________________________

aritu gua jalan2 habeskan mase. gua saje nak lepas gian buang mase. gua memang suke buang mase. muahahaha. brutal x? brutal kan?

oke, gua jalan2 g MPH BOOKSTORE saje2 buang mase.. selalu nye gua amalkan konsep browsing.. tapi kalini gua amalkan konsep searching, sebab 3 minggu lepas gua dah ter usya sorang awek nih satu buku nih. so gua datang memang fokus cari satu buku ni... orang kate, kalau dah teringat2 tu.. baeklah dicari aje. . .hoho

lama gak gua pusing2.. xjumpe. hadoii... dah sold out ke? 3 minggu lepas letak kat rak paling depan, macam hot stuff untuk minggu tu laa..

TIBA- TIBA!

----------bersambung----------

gua nak g solat isya' jap.

No comments:

Post a Comment