dah besar nanti nak jadi ape?

30 September 2012

tahun ni punye tema annual grand dinner/ AGD untuk rakan2 artis gua berbunyi, THE ROAD NOT TAKEN. Secara mudahnye, pakaian pada hari tu perlu laen daripada pakaian yang selalu dipakai, ketika di studio mahupun di pejabat masing2.. (selaen dari kerjaya arkitek) . . .

gua tak dapat pikir pape lagi untuk kostum gua buat mase nih..

____________________________________________

dalam diam, gua suke dengar lagu2 melankolik + bunyi hujan kat youtube..


What If The Storm Ends by Snow Patrol


+ Rainy mood

korang pon try la~

____________________________________________




e v a n g e l i o n

No comments:

Post a Comment