wii~

27 April 2010


studio di kunci tepat jam 11 tiap2 malam.

ok, malam tadi dah start berkuatkuasa dah. ditambah pulak dengan tingkap2 yg baru aje di grill, memang seronok sangat laa kalo maen kunci2 studio time2 nih!

malam tadi, baru laa timbul kesedaran dalam diri aku untuk tidur di bilik. balik2 bilik, rumate aku sowang je ade, layan 'Overhaulin' kat 8tv kalo xsilap aku. hmm... xpayah pikir panjang, join sekaki! layan gak duk bilik nih. interaksi antara aku dan rumet pon baek semester ni insyaAllah. mase check-in aritu aku belasah je bilik mane2.

"x prereg? nak bilik mane nih??" kakak jage kaunter kat pejabat mahallah Zubair cube tunjuk concern kat aku. kakak tu aku cam familiar... lantas minda aku berfikir, ahaa! aku ingat dah, de dak kaed, keje part time ea?

"xkesah laa janji block F..." jawapan selamba dari aku. ayat yang kian sebati dalam jiwa aku, yelah mane tak nye, tetiap sem pon aku gune ayat ni!~ ahahahaaa

kat bilik aku tu ade televisyen Pensonic 21 inci + remote control de skali + aerial... tapi tu aje mungkin xcukup untuk buatkan audiens aku jeles atau xsenang duduk.. objek menarek yg juga boleh ditemui di dalam bilik aku ialah konsol permainan terkini Wii~

ohh~

hmm... tidur di bilik macam agak selesa.. dan akhirnya bangun lambat! membawa ke aktiviti mandi laju2 dan bersenam jogging ke KAED di pagi hari. konon2 laa xnak ade rekod buruk late attendence ke office/studio untuk heritage nih~ lalalaAaaa... [8:45am tu last call laa tu..kene pandai kaw-tim ngan yushah ni kalau nak attendence sentiasa best~]
berpeluh2 gak laa siku dan buku lali aku mase tu. sampai aje trus disambut gembira oleh rakan sepejabat dan terus beli makan2 kat cafe.. pastu lagi, sesi makan sama2 ngan rakan sekerja dekat dalam office... ok, siap makan.. terasa xhappening laa plak office nih... layan monopoly sket~

ok, stop proses imbas kembali hari pertama di office heritage studies~

wiiwii, macam seronok aje pagi2 nih.. tapi bile malam aje kena balik awal tido kat bilik tinggal pc ape sume kat studio.. wuuuwuuu~

No comments:

Post a Comment