weyh blog bile nak update?

11 May 2011

eh jap... oh ye.. aku ade blog upenye . . .

(-___-")>

macam xde masa nak update blog.. bahan penulisan sebenarnye banyak je berserabut dalam kepala aku nih tapi masa yang best untuk menaip tu cam xde. bile xde mood nak menulis nanti penulisan tu xbest.. terlampau straight to the point.. xde kelakar2 setakat nak ade post je.. ugh rugi la camtu. xbest. nanti bile aku ade masa free pastu aku bukak post aku pastu baca semula... xrasa berbekas kat hati. xrase ape2.. xde feel.. hoho~

ni ntah bile tah ni aku nak bercerita pasal pengalaman aku lepak2 kat Iran selama 2 minggu . . . ??

ughh

*klik 'Publish Post'... ngadap CAD ngan SKETCHUP . . .*

(-____-")>

__________________________________________

oh ye...
perasaan aku ni jap hepi jap sedih jap hepi semula. papepon aku patut bersyukur. alhamdulillah..

hepi aritu dapat lepak ngan member2 gi Iran.. pastu cam sedih sket sebab...sebab 'itu'. pastu sedapkan gak la hati nih.. balik kampung nak tenangkan hati dan fikiran ecehhwah melankolik gile perjalanan hidup aku! kahkahkah.. pastu balik dan macam otak serabut sket pasal itu.. pastu macam sedih sket pasal yg laen pula.. tapi lepas tu dapat berita gembira plak, terus terasa hepi dan rasa macam kena bersyukur sangat2..

kau pernah rasa macam dah lama xberdoa yang gile2 punye mengharap dan gile2 punye bersyukur dengan segala apa yang berlaku pada diri kau, pastu tetiba ada benda yang best berlaku pada kau..lagi dan lagi?

emm.. rasa macam bersalah tau.. macam kau endah x endah.. lepas tu orang bagi kau bunga, kau cakap timekaseh relak2 je.. pastu orang tu bagi lagi kau cekolat.. kau cakap timekaseh relak2 lagi.. tetiba dia bagi pulak keta ferrari! hambekk kau! baek kan? xkan kau still nak relak2 macam layan x layan je kan?

aa paham x nih?


__________________________________________

huu.. thank you Allah

3 comments:

  1. nakemah san : xpe..xpe.. hehe

    donad : errrr...perli ape pulak ni? merapik je la kakdonad nihh~

    ReplyDelete