PENERANGAN YANG TERANG DAN JELAS MENGENAI 'TERANG'

23 May 2011

Bumi..pastu ade bende2 terang kat tepi2 dia... lalalaAaa~




Into The Light



1. LIKE THIS PAGE
click here --> Terang 23rd Architectural Workshop 2011

2. LIKE THIS 2 PICTURES
click here pulak --> Into The Light (aku punye photo manipulation)
and here also --> Bumi..pastu ade bende2 terang kat tepi2 dia... lalalaAaa~ (aku antar dua entri)

3. ASK YOUR FRIEND TO 'LIKE' TOO~ hihi

________________________________________

kalo nak like, like lah, tanak pon xpe sebenanye. ahahaha. banyak sangat dah persaingan dari contestant laen, gempak2 lak tu.. nape aku join? saje.. tetiba ade mase lah plak konon2nye nak ngadap photoshop.. (rindu photoshop senanye..terasa cam dah lama xmaen2 photoshop..huu)

aha.. korang browse thru gambar2 dari contestant laen taw! some of them are very creative indeed! memang puas hati tengok! aAaa ramai gak kawan aku yang join... (yg dak2 UIA tu leee... haha)

LIKE jangan tak LIKE! (^-^)/
________________________________________

Terang! 2011
is the 23rd Architectural Workshop, and is organized by Universiti Teknologi Malaysia, Skudai.

Date: 12th - 17th of June 2011.
Venue: Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Skudai, Johor.
Website : http://www.terang2011.co.cc/
Email : terang.utm@gmail.com

No comments:

Post a Comment