SEKOLAH MENENGAH SAINS HOGWARTS

10 December 2012

morderviper - green

tigerstarke - yellow

de' orca - blue

aquila ardente - red


____________________________

macho betul nama2 tu... nama rumah sukan sekolah aku dulu. mase batch aku la start pakai logo ade nama2 tu (Form five 2005). macam stail2 rumah sukan hogwarts laa mase tu tengah musim harry potter. nanti la aku upload logo nye.

nama rasmi rumah sukan sekolah aku xde la cm omputeh sangat cam kat atas tu. melayu sangat2 aku rase sebenarnye ama rumah sukan sekolah aku :

Buana - Hijau

Suria - Kuning

Segara - Biru

Purnama - Merah (ni je cam xdapat nak relate sangat ngan kaler kan? hihi...)

.
.
.

oke sambung buat design

No comments:

Post a Comment