HARINI AKU BLAJA NAK UPLOAD GAMBAR KAT BLOG PULAK~~ comellll sangat budak2 baru blaja, tekun plak tu aihh~

02 July 2012

hmm
semenjak patblas menjak nih, KAED dah jadi tempat orang luar buat program2 mereka... kekadang ade kawen2, kekadang ade orang wat talk3 kat Lecture Theatre... kekadang guna main auditorium KAED untuk program jerit2 dan membakar semangat anak muda..

biase lah tu..

yang xbape nak biase tu bile aku g toilet, pastu upe dan bau toilet dah camharam dah.

x x ni bukan post pasal berak2 or tahi2. aku xkan sebut langsung pasal berak dan tahi supaya xde sape yg tetiba terbayang-bayang plak pastu rase loya ke hape ke.. kirenye kalo loya gak tu maybe sebab korang dah ngandung. . . emm cakap pasal ngandung, ramai dah member aku dah kawen dah (banyak betul pengulangan 'dah'... mmg sungguh2 betul aku taip malam ni . . .)

eh ape ni aku bukan nak cakap pasal berak, tahi atau kawen . . . (-____-")>

aku nak cakap pasal pemerokokan yang berleluasa di tandas KAED ketika cuti2 hujung minggu ketika ade ramai orang luar datang bertandang.



seperti yang kita semua kurang ambil peduli, poster di atas dah pon ditampal.. elokk je aku tengok ha.. ade gambar senyum2 siap, berbudi bahasa sangat.. hikhik. macam bagi amaran sambil tunduk2 tersipu malu je kekadang tu kan.. 

kalau Sin Chan dulu penah tanye kite, "Ape tu CE-RI-YA?" (read : ceria)
jawapannye ialah poster ni lah!
kan ke CE-RI-YA tu~

TAPIIIIIIII




bendealah cani ade gak kat singki.. bau rokok toksa cite la bro!

so cane nih?

emmmm... *gugel2 entenet... bukak photoshop . . .*


nenonenoooo~~~
wiii... buat poster... hobi aku . . .
ni aku bayar nih print kat printer Mad... kaler pulak tuh, saje nak bagi diri aku puas hati


pap! pap! pap! maen tampal2~~~
(sebenanye aritu ade orang post kat fb, kat group arci KAED...tanye sape yg buat ni.. heee aku diam aje. . . kire ni la 1st time aku bgtau nih.. tu pon sebab aku pikir xde sape yg bace blog aku skang.. aa ye, aku memang menulis untuk diri aku je . . .n aku akan terus diam aje kat fb tu.. kalau cakap kat fb mcm sangat3 tersebar luas.. bahaye la aku )



jeng jeng jeng... 2 keping aje aku tampal... kat toilet lelaki level 3 aje.. yg paling aku kerap gune tu lahh..

(soalan peminat : ape ni gambar kejap besa kejap kecik? . . . oo ni sebab aku budak comel baru belajar~)


pastu ade satu hari ahad tu, ade orang jerit2 kat dalam audi (program jutawan), ade aku kat dalam toilet tengah amek air semayang kat singki (ngah angkat2 kaki nak basuh), dan ramaaaiiiii orang muda bakal jutawan tetiba masuk toilet..

aku dengar je rintihan dorang yang bersedih hati dan pilu setelah terbaca poster baru tersebut . . .
impaknye?
satu pemerokokan pon tidak berlaku hari itu insyaAllah.. setau aku la..

timekaseh kerana menghormati poster aku.

______________________________________

btw, asal bende dah lama ni tetiba arini aku beria nak btau?

1. sebab aku nak btau bile keadaan dah reda la.. n poster aku tu pon dah kene cabut 1. ade lagi satu tapi tu cam dah koyak sket...

membawa kepada sebab kedua,

2. aku g toilet jap tadi dan aku perasaan ade puntung rokok dalam singki lagi!
ade pemerokokan berlaku lagi! dan memang siang tadi ade remaja jutawan punye sesi jerit2...




2 comments:

  1. hahahahaha., teringin nak tengok poster tu real real. rage gila diorang sampai nak koyak.

    ReplyDelete
  2. nak tgk? jemput la masuk toilet lelaki kat level 3 tu.. xde orang sangat pon.hee

    ReplyDelete