KAU TAHU APE YANG TENGAH KELAKAR SEKARANG NI ?

30 November 2013

Salam,

Kau taw x ape yang tengah kelakar sekarang ni?

Bile kau baru dapat tahu member kau sedang kapel dengan member kau yg lagi satu.. lepastu, sebenarnye dorang dah start kapel agak lame tapi dorang sembunyikan.

pastu kan, yg kelakar nye tu bile . . .

Lepas kite2 yg kawan2 ni tau.. start la macam, "EH BETOL KE?"

"EH JAPPP!" 

dengan x semena-mena tetiba kite2 ni start recall semula benda2 yg pada mulanya kite xpaham sangat, xdapat tangkap sangat selama ni.. or kite baru start nampak double meaning nye..

"OOOOOOO PATUT LAA MASE TU DIA bla bla bla!!!"

"HA AH! LAAA! AGAK LA! KAU INGAT TAK YANG DIA TETIBA  bla bla bla!"

pastu ade kawan2 yg dig deeper, dia cek pulak segala laman sosial member tadi tu..
baru perasan itu, baru perasan ini..

Okebai.

No comments:

Post a Comment