himpunan bahan bacaan ringan dan berat.

15 November 2012

salam,
nak menulis panjang2 tapi sekarang ni macam bajet bz... hanya mampu update dengan gambar2 sahaja~

berikut ialah gambar bahan bacaan aku yang ade di bilik hostel.



antara komik, novel, cerpen, dan non-fiksyen yang berjaya ditelaah.





bibliografi tun, yang versi omputih punye taww~~ (xabeh bace lagi . . . )





komik kesukaan. kebanyakan komik aku ada di rak buku di rumah. komik yang ni sesat kat bilik sebab beli tiapkali gi stesen bas di area rumah ketika nak balik ke KL. xtermasuk yang hilang, alhamdulillah ade lapan bijik komik Budak Getah, bahan bacaan yang mampu menaikkan semangat dalam diri! yeahh!




ini dari kecik aku dah minat kat watak sherlock holmes nih. mase mude2 dulu rajin baca komik Detektif Conan. Dalam komik detektif conan ade banyak reference pada Sherlock Holmes. even nama Conan Edogawa tu pon si Shinichi tu dapat ilham daripada Sir Arthur Conan Doyle, penulis buku Sherlock Holmes.

tapi koleksi aku xlengkap lagi...

masih belum ade A Study In Scarlet, The Sign of Four & Valley of Fear. mohon dibelanje~




Ini buku hadiah dari kakfawi. Best jugak cerita dia. Polis tua yang asek terlambat selangkah daripada pembunuh~ mohon dibelanje semua series Kurt Wallander ni.





pompom pommm!

Dan Brown memang aku layan.

Sape pinjam Da Vinci Code aku? sape pinjam Angels & Demon aku? PULANGGGKAAAANNNNNNNN!!!!

Lost Symbol best la jugak tapi aku paling layan Angels & Demon, dia punye pace lagi laju dan sedap. Dan aku suke watak Robert Langdon tu.

Mase aku ternampak Digital Fortress time jalan2 kat convest aritu, aku terus beli. Tapi rupe2nye xde Robert Langdon dalam Digital Fortress....wuu tolak 2 bintang daripada 5 bintang. Tapi ade Susan, computer geek yang hot~ hohoho. so kire tambah 3 bintang! muahaha.

mohon dibelanje kali ini : Dan Brown's Deception Point.



sekian,
pakgad dah suh aku keluar dari studio. okebai.









p/s:


emm.. ini buku kecil yang aku harap aku akan sentiase baca sampai aku mati.






2 comments:

  1. disember ni ada big bad wolf!!! kfawi beli buku awak kat situ! serbuuuu! murah2 wehhh!

    ReplyDelete
  2. xsangke kakfawi ade lagi menjenguk kt blog nih.. hahah. aa ye oke2 ^.^

    ReplyDelete